Me and my kotte

En bild från idag, lägger upp resten imorgon.
Just nu sitter jag och drygar mig med mina vänner på facebook. Det är alltid lika roligt!
Har super ont i magen också för att jag har tuggat för mycket tuggummi..
Big Big fail.
Nu skiter jag i att ens försöka göra klart So läxan, orkar inte med det nu! Ska gå och lägga mig nu snart om jag ska klara av dagen imorgon. Först har jag ju fysträning+tennis, sen skola och sen blir det dom bästa tjejerna på kvällen!
Suuuuuuper, pepp för det. Men suuuuuuuuuuuper trött nu, så godnatt mina vänner. Om jag har några? hihi,
puss

walking on sunshine

Kom hem för ungefär en timme sen kanske, men hade ingen nyckel och ingen var hemma så satt ute en timme och väntade på att nån skulle komma.. haha drygt! Tur att det var fint väder, satt nere vid sjön och solade lite. Är ju så himla fint väder ute:)
Nu får jag se vad jag ska göra, kanske gå ut och fota lite.. Orkar inte sitta inne iallafall.
Måste göra klart mitt SO- arbete också, men hinner säkert det ikväll efter träningen.
Så sticker ut nu, slänger upp nån bild här senare om det blev nån bra! :)
puss

Sudda bort din sura min

Är det jag som har coolast sudd eller? :D
Har suttit och pluggat hela kvällen. Är långt ifrån klar med nåt, men har kommit en bra bit iallafall!
Fick en stalker på fb också, blev rädd så jag var tvungen att ta bort henne. Usch och fy:)
Nu blir det till att plugga lite till, sen går jag och lägger mig. Är helt slut!
Så godnatt alla,
puss

jag mot dig

fjortiz, nejdå.
Har haft fullt upp idag med skolan, känner att jag ligger något efter.. jajaa!
Längtar tillbaka till Kramfors, så himla mycket roligare där.
Kan ju berätta att jag kom trea i tävlingen iallafall. Sen tränade jag med tennisgymnasiet också. Var verkligen jätte roligt, är super pepp på att flytta dit nu!
Lägenheterna var jätte fina, och alla där är super snälla och roliga.
Så har bestämt mig nu för att flytta dit, det ända problemet är att jag kanske inte får något inackorderingsbidrag. Det är när man får ett bidrag från kommunen till hyran. Om jag inte får det kommer jag inte få flytta, mamma och pappa har typ inte råd att betala både hyra, mat och alla tävlingar och reser på det till mig.
Så jag dör om jag inte får det, då ska jag hemsöka dom som bestämmer över sånt här i östersund.
Jaja, nog om det..
Har precis ätit och tränat. Nu dunkar jag fjortismusik och gör läxorna.
Skriver lite senare när jag är klar,
puss

Kramfors bby

Hej där!
Nu har jag precis kommit hem från Kramfors. Var som sagt på tennistävling, och stannade också måndag och tisdag för att få prova på tennisgymnasiet. Fick följa med på träningar, skola och allt sånt.
Hade iallafall super roligt, crazy helg!
Kan berätta lite mer imorgon, men just nu måste jag packa upp mina saker och sen sova! Är så trött att jag snart dör. Har klivit upp strax efter fem varje dag.. hade fysträning på morgonen innan skolan.
Aja, berättar imorgon,
puss

Rosa Lila

Sitter just nu och målar naglarna. Vet inte vilken av dom här två färgerna jag ska välja.. oj vilket problem.
Tror det blir det rosa, eller vad tycker ni? :)
Ska snart sova, men har ju ingen skola imorgon eftersom jag drar till Kramfors kl.10 så jag behöver inte stressa.
Har packat klart nästan allt till det nu också. Vet däremot inte om jag kommer ha tillgång till internet under tiden jag är där, fre-tis, men jag tar med mig datan ifall att !
Nu ska jag fixa det sista! ,
puss

silikonmuskler

Läste precis att man kan spruta in silikon så att det ser ut som man har muskler. Det här har tydligen blivit vanligt bland killar att göra det istället för att gå till gymmet. Vad tycker ni om det här?
Själv tycker jag att det är väldigt patetiskt. Varför går man inte och tränar och får äkta muskler istället för att fejka. Har folk blivit så lata så man inte ens orkar träna längre.. Köper inte det här med att folk säger att dom inte har tid att träna heller. Bullshit, man kan om man vill!
Oavsett hur mycket man har att göra finns det alltid tid för att träna en eller två timmar i veckan iallafall. Det är ju bara att träna en timme innan jobb/skola.
Jaja, alla tycker vi olika..
Nu ska jag städa min garderob, sen blir det till att packa inför helgen. Åker ju till Kramfors på tävling. Sen stannar jag där mån-tis för att checka tennisgymnasiet. Kommer ju troligtvis flytta dit och gå gymnasiet. Men jag vill först se hur det är där och så, därför åker jag upp dit nu då :)
Men nu måste jag fortsätta, skriver senare,
puss

Carina Berg

Sitter just nu och kollar på Berg flyttar in. Var nyss idol också, hihi lovely !
Känns bra nu, har gjort klart alla läxor! Bara Spanskan kvar nu men den gör jag med Ingrid imorgon på skolan. Födelsedagsbarnet!
Yees, min "fjortis" blir femton. Blir till att fira henne, Trixie som snart fyller och Lisa som också snart fyller nån dag!
Nu blir det till att äta lite glass! Mums, vad gott! :D
Blir tidig kväll ikväll tror jag. Är helt slut! Skriver lite senare,
puss

Powernap

Kom hem från school för ungefär en timme sen. Höll på att dö idag efter första lektionen. Hatar onsdagarna för dom är så otroligt dryg.. Idag åkte danskarna på fjälltur också, så det var sista gången jag såg mina vänner. Dom kommer tillbaka till skolan på fredag igen, men då är jag ledig. Kommer sakna dom lite, sorgligt.
Ligger just nu i sängen, fick precis veta att jag har träning om en timme. Så jag måste ta bussen om cirka 30 minuter.. Orkar egentligen inte träning idag, blir så trött av vädret. Regn såååklart!
Nu ska jag ta en liten powernap tror jag. Skriver när jag kommer hem,
puss

Mina coola idoler

Jag och två danskar från idag.
Dagen var lite små dryg från början, höll även på att frysa ihjäl. Men lite senare blev det faktiskt roligt! Lekte lekar med danskarna, ruligtruligt. Fattade nästan inte ett ord av vad dom sa, så man var tvungen att prata engelska med dom. Haha det dåliga är att dom fattar vad vi säger.
Fick iallafall tre nya danska vänner på fb ;) En ville att jag skulle komma och hälsa på dom på skolan, men jag hoppa det.
Nu har jag iallafall pluggat och lite så. Ska väl ta nåt att äta nu, sen blir det sängen.
Puss

School


Sitter just nu i datasalen på skolan. Jag Lotta och Lisa är liiite crazy. Hihi.
Snart har vi no. Sen blir det danskarna. Det blir nog ruuuligt, fast det regnar ute. Och vi ska vara ute, så det var ju inte lika bra kanske ! ;)
Men nu ska vi gå, snart. Vi hörs senare, kommer inte komma hem fören typ 6. Skulle vara ute med danskarna ända till då! Jaja, vi hörs lite senare !
puss

Danskar är ruliga

Har haft fullt upp hela dan så har inte hunnit göra nåt inlägg. Skriver ett nu lite snabbt för jag har fullt med läxor som måste göras nu..
Men dagen har iallafall sett ut så att först skolan, sen utvecklingssamtal... Efter det fick jag snabbt åka till träningen, tränade i två timmar. Sen åkte jag hem och åt middag. Nu sitter jag i soffan och försöker göra klart hk-läxan:)
Imorgon blir det halvdag med skola, sen ska jag och sju tjejer till i klassen "leka lekar" med danskarna som kommer en gång per år till oss. Hoppas på att det kommer vara nån snygg där ;)
Förra året när dom kom var det bara en massa lodis barn.. hehe men dom brukar alltid va väldigt roliga. Även fast man inte fattar ett ord av vad dom säger !
Nu ska jag fortsätta med läxan och kolla på biggest loser,
puss

Spets

Här kommer en liten dagens outfit.
tröja- Zara
treggings- H&M

Har precis ätit middag och nu blir det tv resten av kvällen. Just nu kollar jag på en intervju med Sverigedemokraterna, haha 2018 vill dom vara Sveriges största parti. HAHA, om det blir så kommer inte jag bo kvar här iallafall..
Nu ska jag bara vila upp mig till en ny vecka igen. Känner att den här helgen har varit otroligt slö, men har inte orkat göra ett skit förutom att träna i helgen. Men nästa helg blir det tävling i Kramfors så jag måste vila upp mig. Intressant information. Jag antar att ni antecknar..
Nu ska jag fortsätta kolla på valvakan:)
puss

Valdag

Hittar inte kameran och har lite bildbrist så det blir ingen bild nu.
Dagen har bara flugit förbi idag känns det som. Först träning imorse med Hanna och Micke. Höll på att dö som vanligt :)
Sen åkte jag hem och åt frukost och duschade. Hann också med att dammsuga mitt rum en snabbis. Blev jätte bra *host*. Får väl ta och städa mitt rum nån dag, när jag hinner. :)
Nu har jag suttit med läxor ett bra tag. Fick lite panik av att sitta inne, så gick ut och tog lite frisk luft också.
Jaa, idag är det ju, som jag hoppas alla redan vet, val! Kommer förmodligen sitta och kolla på det ikväll, tycker det är kuul. Hoppas på att alliansen vinner också! Annars får jag en tår i ögat..
Så jag hoppas ni alla röstar på de blåa!!
Nu ska jag fortsätta med min hög av läxor. Blir ett inlägg lite senare:)
puss

Gul som en kyckling

Vaknade runt tolv/halv ett imorse, gick upp och åt frukost. Sen åkte jag, syrran och min bror med moffa till Lillänge för att köpa en ny tv. Hittade en bra på ONOFF. Så kom hem för en halvtimme sen. Fick sjukt ont i huvudet av att kolla efter en tv. Det blir så himla mycket. Kan ju säga att jag aldrig skulle kunna jobba på typ ONOFF, skulle få migrän efter en dag där inne ;)

Nu håller vi på att fixa tv:n och så, kommer väl ta ett tag tror jag.

Måste ta en alvedon också. Treeevligt :)

Skriver lite senare,

puss

 


BILDBRIST

Har blivit lite dåligt med inlägg idag, menmen.
Hade iallafall en jätte rolig kväll. Åt på Eastern Palace, pratade massa minnen, mm. Jag tog som alltid buffé, och såklart blir man så mätt så att det känns som att det ska ta stopp i halsen. Höll på att spy när efterrätten kom in.. helt seriöst. Men jag ska inte klaga. Blev utstirrade av dom som satt vid bordet bredvid också. Kanske pratade vi liiite högt, vem vet?
Runt halv tio var det typ bara vi kvar där, så vi bestämde oss för att dra till ica Maxi och köpa godis. Haha svull:)
Och nu ligger jag i min säng helt proppmätt fortfarande. Ska nog gå ner och kolla nån film nu och äta godis. Så vi hörs imorgon,
puss

one way, or another

Ska snart iväg och äta kina-mat med Ylva och Emma. Skriver ett inlägg nu lite snabbt bara.
Hände inget speciellt idag, träning, skola, sen fika hos momma och moffa:)
Men nu måste jag rusa,
puss

EGO

Nu ska jag gå och lägga mig snart, för en gångs skull i tid.
Känner att jag behöver det om jag ska gå upp halv sju(!!!!!!) imorgon och träna.
Jippie.
Skriver imorgon om jag överlevt dagen,
puss

RUTIGT

Åt typ precis middag, kom hem sent från tennisen. Så det blev inge tårta hos moffa :( huhu..
Åkte förbi och hämtade upp min skjorta som jag beställde på H&M för ungerfär en månad sen.. haha men nu fick jag den iallafall!  Ska nog ha den imorgon kanske.
Nu ska jag kolla på debatt på tv, ahha insatt tjej här.
Slänger in ett inlägg lite senare,
puss

Skolfoto

Jag hatar att ta skolfotot! Seriöst, jag blundade på en bild.. och den är just nu ute på facebook. Fast som tur är så var det inte rätt kort, hon som tog sa att hon skulle välja ut rätt kort ikväll :) Puhh, men ändå.
Usch, skolofoto är typ det värsta som finns, men man vill ändå va med på nåt sätt..
Nu ska jag äta nåt gott, bullar kanske. Ska kolla i frysen vad jag kan hitta. Sen blir det träning, middag och tårta hos moffa som fyller år idag :)
Ska försöka göra lite till på hk-läxan också. Men jag skriver lite senare,
puss

Mammas skjorta

TACK MAMMA !
hehe, lånar mammas skjorta imorgon på skolfotot. Hittade inget eget som jag ville ha så..
Lite dålig bild här då, men orkade inte fixa till det nu. Ska iallafall ha dom här kläderna.Plus smycken.  Vet däremot inte om jag ska ha skjortan innanför eller utanför byxorna. Vad tycker ni?
Nu ska jag fixa ordning lite på mitt rum, sen går jag och lägger mig.
puss

KLÄDER ÄR ETT PROBLEM

Har precis duschat. Är super mätt sen kina maten, plus att det vart efterrätt på det såklart.
Nu till ett stort problem, imorgon är det skolfoto och jag vet inte vad jag ska ha för kläder. Åhh, blir så himla less. Känns som om jag inte har nånting som jag kan ta på mig. Men jag måste kolla vidare nu, om jag inte ska komma naken imorgon?
Laddar upp en bild på det jag ska ha, när jag hittat det :) Och om jag inte hittar nåt, då kan ju nån få kiss my ass imorgon. uhh, haha.
puss

Svenskkinamatärgott

Kom hem från school för ungefär en timme sen. Var inget speciellt idag, dagen kändes bara enormt seg. Planerade inför både våran klassresa som vi ska gör någon gång i maj, och om en annan resa som några i nian ska göra på sommarlovet. Hihi, sjukt kul! Känns som om våran klass kommer få kul, kändes inte så förut. Men jag tror verkligen att vi kommer ha kul nu!
Nu har jag iallafall precis fikat, och senare ikväll blir det kina-mat. Syrran fyller ju 18 idag så ska fira henne. Får se om det blir träning ikväll, beror på när vi ska äta:) Följer med henne och hennes homies ut på krogen sen också ;)
nerååååååå. Kul skämt där, eller hur ? :')
Nej men jag lär väl plugga lite och kolla på idol, om det är ikväll... :)
Nu ska jag göra nåt,
puss

MINIMARKET



Hittade en klänning från Minimarket som jag ville kolla upp. Så jag gick in på deras hemsida, men hittade den inte. Om ni vill se den så var den med i Sofis Mode. Man såg inte hela klänningen, det var därför jag ville försöka hitta den. Däremot hittade jag dessa godingar! Har aldrig riktigt gillat Minimarket, men dom här outfitsen är bara för coola. Synd bara att det är lite för dyrt för mig, hehe.
Tycker speciellt om den rosa klänningen och den blåa koftan. Gillar också skorna, grymt snygga!
Här kan ni själva gå in, kolla och njuta:)
puss

SOFIS MODE

Kom hem från kören där vid kvart i sju. Slutade egentligen kl sex, men jag, ingrid och lotta gick till gungorna vid snorres typ och pratade om allt mellan himmel och jord. Fast mest om politik, haha typiskt oss att diskutera om sånt. Sen gick jag hem och åt kyckling, och min katt åt upp benen på kycklingen. Mm, gott!
Just nu sitter jag i soffan och läser Sofis mode, den bästa och även den enda mode tidningen jag läser. Rekommenderar den stark! :)
Om jag hittar nåt fint så visar jag det här om en stund, så ha ögonen öppna. He-he.
Oh, såg nu att det är Idol om fem minuter också! :D
Lovely, men jag måste hinna plugga också.. gah. Aja får se hur det blir med det,
puss

Mina vänner kallar mig nästan albino

Sitter just nu och äter en macka. Kom hem från skolan för ungefär tio minuter sen. Var på ungdomsmottagningen idag och pratade, mm. Sen drog nästan hela klassen och åt på donken. Hann tyvärr inte äta klart för att vi var tvungen att åka hem till en lektion. Så vi åt klart på bussen. Haha gillar att min klass är svull! (;
Klockan fem ska jag iväg på kör, sen blir det plugg hela kvällen.
Uppdaterar efter kören,
puss

BABY

Jag älskar dig min vän.
puss

BIGGEST LOSER

Har precis kollat på biggest loser Sverige. Tycker programmet är bra. Gillar folk som verkligen vill ge allt för att få en bättre och hälsosammare kropp. Det spelar ingen roll hur mycket man går ner tycker jag, utan det viktiga är att det man orkar kämpa. Ser redan fram emot nästa gång. Jag hoppas på att det gråa laget ska vinna. Känns som att han som vägde över 200 verkligen behöver det, för hans hälsa. Därför vore det jätte kul om dom vinner ! :)
Nu ska jag palla ett äpple från vårat äppelträd, hihi bus,
puss

Byggarbetare is the shit

Dagens kläder:
Linne- Gina Tricot
Kjol- Gina Tricot
Tights- H&M
Kofta- Zara

Hej där,
kom hem från träningen för en stund sen och nu har jag precis ätit.
I morse när jag vaknade kom det byggarbetare hem hit för att byta våran dör. Hihi, en av dom var Stina som jag var med när jag var liten, och en var våran granne. Sen var det en tredje också, men han vet jag inte vem han var. Dom har iallafall varit här hemma och bytt dörr hela dan.
Så när jag kom hem från skolan så åkte jag och mamma iväg och köpte presenter till min syster som fyller 18 år på onsdag:) Sen åkte jag vidare på träning.
Nu är jag trött och skulle gärna kunna sova ett tag. Men istället ska jag göra lite läxor. Haha det är typ det enda jag gör nu på kvällarna. Tränar och pluggar, så det blir inte så roliga inlägg :')
Jaja, är det inte idol ikväll också? hmm, det måste jag kolla upp!
Fast först måste jag plugga, så vi hörs lite senare,
puss

MAMMA MIA

Mamma Mia vilken film!
haha nej men hej,
kollade precis på Mamma Mia. Blir så himla glad av den filmen, känns som att jag vill börja springa runt och skrika av lycka. Haha, ne inte riktigt då, men jag tycker iallafall att filmen är bra :)
Nu ska jag väl snart sova, får väl se hur det blir med det. Somnade om idag efter jag hade tränat, sov i två timmar.. Så jag tror nog inte jag kommer kunna sova på ett tag. Tur att man har sovmorgon till nio på måndagar, hihi ;)
jaja nu ska jag tvätta mig och så,
puss

kissemisse

Hej bloggen,
Har precis ätit och nu sitter jag med No:n. Går inte så jätte bra kan jag ju säga. Tycker det är helt sjukt hur en lärare kan sätta ett prov på en måndag på nåt som vi har jobbat fyra lektioner med.. Åh blir så himla irriterad på sånt. Har suttit nästan hela dan för att lära mig det vi har hållit på med, för jag lär mig iallafall inte det på bara fyra lektioner. Om en lärare vill att eleverna ska prestera bra på prov osv så borde man få mer tid till att jobba i skolan. Det är inte meningen att man ska behöva sitta hemma i flera timmar och jobba med det man redan jobbat flera timmar med i skolan. För då är det ju nåt fel på den svenaka skolan. Dom måste ju förstå att man har annat för sig på helgerna.
Haha, oj det här blev mycket nu. Men det här är nåt som jag blir så otroligt less på..
Aja, nu måste jag fortsätta med No:n,
puss

BIFF

Hej,
dålig uppdatering igår.. sorry.
Var iallafall på stan med mina fina vänner. Köpte bara en kalender, måste spara mina pengar tills jag ska till London i december. Plus att efter det ska jag köpa en systemkamera, nikon d5000 :) Vet inte hur jag ska ha råd med allt, menmen ! Jag ska köpa kameran så fort jag kan, därför ska jag jobba lite då och då på helgerna. Så hoppas att jag kan köpa den snart! :D
Nu har jag varit och tränat fys i en timme. Känner att jag kommer bli ännu mer biff än vad jag redan är ^^ hehe.
Så nu ska jag gå och duscha, sen ska jag äta nåt. Resten av dagen blire plugg, no prov på måndag.. yey.
puss

Jag kommer från egypten

Hej på er,
Vaknade för en stund sen. Nu ska jag äta frukost och fixa lite. Sen blir det staden med Isabell, Lotta och kanske några fler:)
Har inge mer att säga,
puss

KärlekTillFilmen

Hej där !
Har precis kollat klart på Remember me. Filmen var hur bra som helst!
Det var länge sen jag grät så här mycket till en film. För er som inte sett den, se den! Man missar nåt om man inte ser den. Robert Pattinson var superbra, kärlek till honom.
Nu ska jag sova,
puss

Remember me

Hej bloggen,
sitter och halvsover i soffan. Är supertrött, men ska troligtvis kolla på Remember me nu så jag får så lov att stanna uppe:)
Här är iallafall lite bilder från min lillebrors inspelning idag. Visar bara dessa bilder, resten får ni se på TV i slutet av oktober! Kan inte säga så mycket om det heller, får inte göra det än..
Det var jätte kul att kolla på iallafall, funderar starkt över att bli något inom film&TV. Tyckte det verkade väldigt kul!
Nu ska jag gå och kolla på Remember me,
puss

SVT

Hey bloggisch,
Just nu är tv-teamet från SVT här och spelar in. Dom har varit här sen elva, men är förhoppningsvis snart klara.
Man kan inte röra sig här hemma under tiden dom filmar också måste man vara tyst också. Men det är superkul att se hur dom jobbar och så. Har blivit jätte intresserad av det här yrket, speciellt att vara kameraman! Det verkar vara super kul.
Nu ska jag kolla på det sista här, slänger in några bilder "bakom scenerna" lite senare :)
puss

HEYAVATAR

Hey,
Fick lite avatarsjuka och ville vara en avatar för en stund. Hehe :) Tycker Avatar är en otroligt bra film, gråter alltid en skvätt till den filmen.
Jaja, har inte tid att skriva nu, måste sova en stund innan min morgonträning imorgon. Jiho, ska vara på tennishallen tjugo i åtta.
Tack och godnatt,
puss

JUMP

Heeej,
Blir sjukt äcklad och irriterad av en person just nu. Han tror att vi ska bli bästa vänner, haha glöm det säger jag bara. usch.. haha min syrra har tagit hans nummer och om han skickar ett sms till mig igen tänker hon terra sönder han. Låter bra enligt mig ;)
Nu drar jag iallafall iväg på träning.
Skön bild, eller hur? :)
puss

HOFFMAESTRO&CHRAA

Chacha bloggen,
just nu sitter jag här och dunkar hoffmaestro & chraa, min klass har gått runt och sjungit på den heeeela dagen. Snacka om att den har fastnat! Men det gör inte så mycket eftersom den är så bra. Massa minnen kommer upp också, från yran i somras när jag och charliebby togs oss nästan längst fram på hoffmaestro & chraa. Sjukt kul var det!
Kollar igenom lite bilder från augusti, hittade den här plus några andra. Men lägger bara in den här nu, kan behöva spara dom andra om jag får bildbrist nån gång :)
Åh juste! Lisa hittade en liten kissemisse idag innan idrotten, så himla söt var den! Ville behålla den, men har redan två katter så tror inte att det skulle funka ;)
Nu ska jag plugga, måste göra klart en SO grej till imorgon..
Önska mig lycka till, tacksåmycket!
puss

jag + träning = sant

Hej bloggen,
Kom hem från träningen för ungefär en timme sen. Ska snart duscha nu, men tänkte vissa er dom tenniskläderna jag spelade med idag. Bilden är inte i så superbra kvalitet, men hade så brotom så orkade inte fixa bra bilder. Kjolen är iallafall min favorit kjol av dom jag har. Linnet är också ett av mina favorit linnen, men jag har flera liknande linnen fast i annan färg så har inget direkt favorit linne. Har även en tennisklänning, men den använder jag bara när jag är ute och tävlar. Kanske vissar den nån gång med:)
Jaja, känner att jag inte har blivit riktigt frisk efter förkylningen jag hade för två veckor sen. Tror den håller på att komma tillbaka nu.. Typiskt att man ska bli sjuk så fort skolan börjar, och sen att det håller i sig i flera veckor. Det gillas inte!

Ne nu ska jag gå och duscha,

puss


SVERIGESTELIVISION

Hej hej!
dålig uppdatering idag, men har städat ända sen jag kom hem från school..
Mamma fick panik för att på fredag kommer SVT hem till oss för att min lillebror ska vara med i det här barnprogrammet, REA. Dom ska spela in här hemma så nu tvingar mamma oss att städa varje litet hörn. Överdrivet tycker jag, menmen..
Nu ska jag iallafall iväg på träning.
Bjuder på en bild från augusti också, hinner inte ta nån bild nu så ni får stå ut. Ska försöka fixa lite bilder från Lotta ikväll också. Får se hur det blir med det, men om jag får tag på dom så lägger jag upp dom här efter jag tränat :) Annars hörs vi lite senare med någon ointressant bild;)
Visst låter det toppen, hehe !
puss

EGOBOOST

Hej,
skulle egentligen lägga in nån bild som jag och Lotta har tagit. Men har inte fått dom än (bilderna är på hennes kamera).
Så det fick bli en liten ego bild istället:') Får se om jag får bilderna lite senare, isåfall kommer dom upp här!
Nu har jag iallafall städat lite på mitt rum, det är lågnt ifrån klart men har iallafall städat bort det värsta. Garderoben hann jag tyvärr inte städa. Får se om jag gör det imorgon:)
Apropå ingenting, Idol har ju börjat nu också, missade det nu, men hörde lite av det från mitt rum. Ih, tycker det är kul. Tror inte så många håller med mig, menmen.
Nu ska jag gå och titta igenom engelskaläxan till imorgon...kändes väldigt frestande!
Hörs kanske senare ikväll om jag har något att säga,
puss

Plugg & Pixs

Hej där !
Har precis varit med Lottabebis. Men nu skulle hon hem och äta och sen iväg och träna så jag blev ensam kvar. Nee men jag klarar mig:)
Hann plugga lite och ta lite pixs, kan visa senare ikväll!
Nu tänkte jag städa mitt rum, haha kan ju säga att det behövs!!
Måste rensa min garderob också, men jag får se om jag hinner göra det ikväll.. Läste i hemkunskapsboken att det kan bildas larver i garderoberna om man inte rensar/städar dom ofta! Jag fick panik för jag har inte städat min garderob på sjukt länge + att kläderna är ihoppressade längst in i garderoben. Känner att jag måste ta itu med det nu, får lite panik faktiskt! usch vad hemskt om jag har sånna larver där nu..
Okey, nu måste jag gå och fixa garderoben. 
Uppdaterar later,
puss

Todayandforever

Treggings- H&M
Linne- Gina Tricot
Tröja- Gina Tricot
haha, wb modell på bilden, jaja klaga inte :)
Hej bloggen,
Nu funkar mitt internet igen! puh, sköönt!
Kom precis hem från school nu, väntar på att lotta ska komma:)
Vi ska väl plugga och fota lite kanske. Men jag måste städa upp lite på mitt rum nu först.
ÅH NEJ! gah, jag glömde en sak på skolan. Aja, får väl åka upp och hämta det snart då, så kan jag hämta Lotta samtidigt:)
Smart tjej ;)
Har inte så mycket mer och säga just nu, uppdaterar lite senare!
puss

tårta


Hej!
har lite problem med internet, så lånar mammas data nu. Har tyvärr inga bilder, men jag försöker fixa internet. Så vi får väl se om det blir nåt mer inlägg idag.
Idag fyller iallafall min bror år, så nu har jag precis ätit tårta. Men nu ska jag umgås med födelsedagsbarnet!
Vi hörs kanske lite senare! :)
puss

BACKONTHEROAD

Hatten=kärlek. Lottababy inspirerade mig, tack.
Godnatt,
puss

ME heart YOU

Chacha,
Har suttit hela dan med läxor. Har försökt göra klart så mycket som möjligt av hemkunskapsläxan till ännu nästa vecka. Vill göra klart den nu så att jag slipper sitta med den i veckan. Läxan är iallafall att vi ska inreda en etta. Vi får en budget på 20000 pengar. Garderob, kök, toalett finns redan. Så det är sovrum, vardagsrum, matbord och en massa andra små saker som vi ska köpa för våra 20000:-. Ganska kul att få välja själv och så, men sjukligt svårt är det ! Det finns så mycket saker som man inte tänker på som man måste köpa när man flyttar, så som brandvarnare, sängkläder, mattor, köksredskap, mm.
Jaja, får väl se hur det går med det ! ;)
Nu ska jag snart äta mat. Är superduper hungrig :)
Och tack Charliebästavän för reklamen ;)
Jaja, nu ska jag hjälpa pappa med maten,
puss

PICTURES FROM MY LIFE

Bjuder på tre bilder från sommaren 2009, den här sommaren och från i våras. Passade bra en lugn dag som denna.
puss

WAKIEWAKIE

Hej bloggen,
vaknade för ungefär tio minuter sen:)
Idag händer inget speciellt tror jag. Ska plugga lite nu och äta frukost. Sen ska jag och dadi åka och provköra lite bilar. Vi vill inte åka runt i våran skrutt ford längre. Bara det att mami kallar den gamla Bettan och säger att hon inte vill ha en ny bil. Så kan det va:)
Tänkte beställa en kalender idag också som jag kan ha till skolan. Hittade ingen bra på stan så det är bättre att beställa en.
Men först blir det lite plugg, *suck*
puss

SUPERMAN

Chacha,
Har kollat på superman på tv. Fett cool han är. Önskar att jag var en superhjälte, helt seriöst! det vore überhäftigt. Då skulle jag kunna fixa alla problem. Det skulle varit skönt. Men nu är det ju i verkligheten jag lever, och ingen fantasivärld.
Om man vill bli något i verkligheten kan man inte drömma om superhjältar. Om man vill bli något i verkligheten kan man inte fly från sina problem och tro att dom ska lösa sig själv. Om man vill bli något i verkligheten måste man leva sitt liv och gå sin egen väg. Inte någon annans.
puss

I MITT HJÄRTA

Hej på er,
samlade ihop lite smått och gott! En varm kofta som finns att beställa på nelly.com för ca 450 pengar om jag inte minns fel. Svarta jeans, finns också att beställa på nelly.com för 299 pengar. Väskan kommer från H&M och kostar 199 pengar. Det här går att matcha med ett par converse i en snygg färg!
Ha en bra kväll,
puss

GIVE ME SUMMER

Hejhopp!
saknar sommaren och värmen otroligt mycket när jag ser den här bilden. Det känns som att sommaren var jätte kort iår. Det märks verkligen att det är höst nu- grått och tråkigt varje dag. Jag får ångest över att bladen börjar falla ner från träden utanför fönstret, usch :( Jaja, man får se det från den ljusa sidan. Och hösten är ju faktiskt väldigt mysig, massa olika färger ute och varma tröjor som man får värma sig i :).
Idag var det egentligen tänkt att jag skulle till Sundsvall, men så blev det tyvärr inte. Utan vi var tvungen att vara barnvakt istället. Imorse fick mamma och pappa panik för att de inte hade köpt nån födelsedagspresent till Olle (min lillebror) än och han fyller år på måndag. Jag hade inte heller köpt nån, så jag följde med dom ut och shoppade lite. Sprang runt på elgiganten och onoff som några tokar för att leta efter något till honom. Tillslut hittade vi en mobil, men den var såklart slut så då fick vi reservera en så vi får den på tisdag. Hehe det är typiskt min familj, man får alltid papper på vad man ska få i födelsedagspresent för att de inte har hunnit köpa presenten i tid.
Själv hittade jag ett wiispel till honom :)
Intressant information, jagvet.
Hade inget viktigare att komma med för tillfället.
bloggar något mer lite senare,
puss

AIM FOR THE SKY

Hej där !

Har bytt header nu, igen.. men den här kommer jag ha kvar ett bra tag! Gillar den verkligen för den visar mig i ett nötskal, hehe :) Den gjordes av lottabebis och Ingridbejb, tacksåmycket! Älskar den !
Vad tycker ni?
puss

JEANSFFS

Hejhej,
Till att börja med vill jag bara berätta att dagens morgonträning höll på att döda mig. Det var hur jobbigt som helst, plus att när vi skulle ut och köra intervall i "skogen" så träffade man ju på en massa från ettan på gymnasiet som var ute på nån orientering och shit. Haha det var inte så kul kan jag säga. Har iallafall en fet träningsverk nu.
Efter träningen åkte jag to school. Ganska lugn dag, bara bild och svenska :)
Sen åkte jag och Lotta in på stan, träffade först lite folk som vi gick med ett tag, men sen träffade vi på lisa så då gick vi med henne. Sen kom isabell och trixie lagom till fika också. Hihi, letade efter ett par ljusa jeans, som dom på bilden.. men hittade inga såklart.
Sen åkte jag hem, och nu ska jag bara ta det lugnt och sova !
bye

LONDONINMYHEART

ChaCha bloggen!
Nu har jag och min syster precis bokat en resa till London i december. Jag har varit där flera gånger förut. Sen 2005 har jag varit där minst en gång per år. Den här gången åker jag som sagt med min syster, så det blir första gången jag åker utan mina föräldrar. Jeah! ;)
Den här gången kommer vi tråkigt nog bara vara där i tre dagar. Kommer kännas lite, men så blev det. Vi har redan bokat biljetter till en Simply Red konsert som vi ska gå på första kvällen. Jag lyssnar nästan aldrig på Simply Red, men min syster gör det så hon ville verkligen gå på konserten.
Sen kommer vi shoppa resten av tiden. Det är tur att man vet vart man ska gå och shoppa när man är i London så man slipper slösa en massa tid till att hitta överallt! Annars hade vi aldrig kunnat stanna bara tre dagar..
Jag ska bland annat shoppa alla mina julklappar där och såklart så ska jag fylla på min garderob!
Älskar London och shoppingen där!
Bilderna är från när jag var i London i Maj i år :)
Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon. Tjugo i åtta börjar min träning.. ihh hoppas jag överlever,
puss

Pink

Tights- H&M
Linnen- Gina Tricot
Kavaj- London
Sjal och arband- H&M
Hey där,
kom hem från the school för ungefär en timme sen. Hände inget speciellt, som vanligt då.
Idag händer inget heller, ska först in på stan en snabbis om en stund och efter det blir det träning.
Måste bara berätta en sak :) På fredagar har jag egentligen sovmorgon till tio pga. att min spanskagrupp på skolan måste gå längre än alla andra språk.. Men jag kommer inte få den sovmorgonen ändå, för gissa vad jag ska göra på fredagmornar istället? Jo, jag ska spela tennis och ha ett fyspass. Yeah, kändes väldigt peppande att vara på tennishallen kvart i åtta till kvart över nio, och sen till skolan. När alla andra har sovmorgon..
Menjaja, det fixar jag nog! På ett sätt är det bra också för då har jag heeeela fredagen fri till att göra annat :)
Siii, men nu ska jag dra.
pwuss

LOVELY

Hey,
På bilden i mitten är det jag och min käre vän Lotta. Där uppe är det jag och Lotta och bästaste Charlie. Sen är det från älskade London, Båstad och Storsjöyran. Fint, eller vad tycker ni? :)
Nu har jag iallafall duschat och så efter träningen. Skööönt!
Hittade min jacka också. Den låg längst ner i en kartong med kläder som skulle slängas. Som jag trodde. Lär säkert slänga upp nån bild någon gång när jag har den på mig ;)
Nu tänkte jag drika något, är dödligt törstig. MM va gott med ett glas iskallt vatten, ne nu måste jag springa och fixa det innan jag dör.
Vi hörs bloggen,
puss

FÖRSTAINLÄGGET

Heej där,
gör som alla andra och startar en blogg. Tänkte det kunde bli lite kul :)
Tack till Lottabebis som fixade min header! Hon har även en egen blogg, kolla in den här!
Nu ska jag gå och leta efter en jacka som jag har lagt någonstans.. Tror att jag la den i en kartong nere i sjöstugan för att jag inte ville ha den, men har nu insätt hur snygg den är ! Så jag hoppas jag hittar den :)
Sen drar jag iväg på tennisträning,
puss

RSS 2.0