hejdå

Nu åker jag iväg på en efterlängtad semester. Vi hörs om två veckor allihopa! Ha ett fortsatt bra lov, Puss!!

underbaringar

Haft en superbra dag! Blev god lunch på kina, bilprovning och en tur på stan med Emma och Ylva. Kom hem med en ny kofta och en fullproppad mage. Åt middag och drog mig sen in mot stan för en fika med mina underbaringar Ingrid och Lisa. Blev mycket mat i det här inlägget kände jag. Jag gillar mat.
Nu ska jag sova. Peace.

snöoväder igen

Lite smått och gott som jag hittade på stan igår.
Gick upp i tid idag igen! Kollade ut genom fönstret och möttes av en meter tjockt lager snö på rutan(lite överdrift). Härliga snöstormar!
Tänkte snart dra mig ut i snöovädret för en lunch med Emma och Ylva på stan. Gött!

-

Godmorgon kära bloggläsare!
Vaknade tidigt imorse. Kollade ut genom fönstret och det verkar knappast som om det har varit en lugn natt.
Nu drar jag mig in mot stan. Fint!

bättre sent än aldrig

...jag hoppas att ni alla fick en riktigt bra jul!

så var det lov

Bättre sent än aldrig, men här kommer ett litet blogginlägg. Hade idag första dagen på lovet. HUR SKÖNT? Kommer sakna min klass lite, men oj så skönt det är med lov. Imorgon är det julafton och livet leker.
Just nu är det mys framför tvn som gäller. Gött!

-

Lyssnar på denna, faktiskt, helt underbara låt. Den får mig på ett lite bättre humör. Kan inte räkna hur många gånger jag blivit kallad pucko, dum i huvudet, idot, osv idag. Komiskt egentligen. Jag tackar och bugar för alla som förstår sig på oss yngre. Jag skrattar lite inombords åt alla dessa andra människor och hoppas att ni sover gott ikväll. Det ska i alla fall jag göra!

fyra dagar kvar till julafton

världens bästa Elin.
Kom precis hem. Efter en helt okej dag tog jag mig ner på stan en snabbis med Linnea. Fick inte med mig en enda liten pryl hem, plus att jag fick vänta på bussen i en halvtimme ute i snöovädret. Oj som jag gillar vinter!
Nu ska jag plugga och gräva ner mig i ett hål. Måste ha lov nu, innan jag bryter ihop.

tjaaaaa tjaaa!

idag är jag as ful, (som alla andra dagar) men jag bryr mig inte lixom!!!!!!
aja ska iaf shooooopppa sen! :D hihhihhi
tror linnea min lilla lillfis ska med också !! :)))
aja vi höres sen då mina fina followers! älskar er ja!

Fjärde advent och 6 dagar kvar till julafton


Har haft en riktigt bra helg. Började lördagen med skyttetävling. Fick med mig ett pris hem, en handduk. Blev även en fika med några underbara tjejer från klassen. Mysigt och gott!
Kvällen spenderade jag hos älskade Hanna. Åt sushi och chokladfondue, åkte spark nerför hela solliden och mös framför en väldigt konstig film.
Idag tog jag en sväng på stan och nu har jag en del plugg som måste göras.

fredagsmys

Fredagar är bra. Började dagen med ett gympass, drog mig till skolan för att sen sluta halv fyra. Sooom jag längtat efter helg! Blev en timme träning till efter skolan innan jag begav mig hemåt.
Kvällen spenderades med världens bästa Linnea. Vart film och godismys. "Never say never" och "hur många lingon finns det i världen?". BRA filmer!
Nu säger jag godnatt.

Storsjöyran 2012 wehooo

Några av mina favoritbilder från storsjöyran 2011. Oj så roligt!
Fick världens ryck idag då jag såg att Storsjöyran hade gått ut med dom första artisterna till yran 2012. Som jag längtar till sommaren och yran. Ni kan ju klicka in här och kika om ni har lust. Man kan inget annat än hoppa och skrika av lycka att det snart är sommar igen.. ehhh. Fast nu ska jag naturligtvis njuta av julen så länge. För nu är det faktiskt bara nio dagar kvar till julafton, och imorgon är det bara åtta. Yeyyy!
Nu tar jag min engelskabok och drar mig mot sängen. Natti!

guldstjärna

Slutade precis skolan. Fick med mig en guldstjärna hem. Känns helt okej, ganska underbart faktiskt! VI ÄGER
Nu ska jag och Linnea dra oss hem, ha det gött!

I have done it again

Har idag kört lite skytte med min käre familj. Tävlingsmänniskan i mig kom fram vilket gav mig en stadig placering. 
Hade äntligen en pluggfri dag, så min kväll spenderades framför "glee" med en sofis mode i knät. Härligt, fint och bra. Nu tänkte jag gå och lägga mig efter att ha lyssnat på "all I want for christmas is you" med justin bieber 10 gånger om. Gött!

10 dagar kvar

Nu är det jul. Tio dagar kvar till julafton och livet leker i just det här tillfället.

imorgon är det 11 dagar kvar till julafton, fatta kul.

Skolan sprang iväg på en sekund idag(ironi) och vid kvart i fem sprang jag från skolan upp till tennishallen i snöovädret. Blev stoppad av några polisbilar och blev blind av det starka blinkande blå ljuset. Och nej det var inte för att jag sprang över gatorna medan bilarna halkade fram på isen som de stoppade mig. Det visade sig att det även fanns två brandbilar bland allt blinkande ljus. Det var tydligen någon i huset nedanför tennishallen som försökte baka inför julen.
Tog mig igenom en jobbig träning och har nu även checkat av en del läxor. Nu tänkte jag krypa ner i sängen och läsa. Imorgon väntar morgonträning och förhoppningsvis luciatåg en la colegio.

kör en nedräkning till jul, nu: 13 dagar.

Min helg i bilder. Blev några meter snö (okej, lite överdrift), gjorde ett litet pepparkakahus (ja, jag tappade skorstenen så att den gick sönder), sjöng med la kören i kyrkan och såg kröningen av årets lucia.
Nu drar jag mig mot sängen. Imorgon är det 12 dagar kvar till jul. Hur amazzzzing?

ni är bra

Igår var ingen bra dag, meeeen Amanda vann idol. Tänkte ni inte visste det redan. Apropå ingenting.
Vaknade ett imorse. Har fått tillbaka min älskade förkylning igen plus en väldigt ond rygg. Verkar som om min kropp vill fortätta spela klen och hålla mig sjuk några månader till. Fint!
Nu går jag ut och hoppar i den tre meter höga nysnön. Ha det gött.

jag är kär i er, för att ni är så underbara mina vänner.

Efter skolan tog jag mig ner mot stan. Mötte upp Trixie, köpte några smarriga praliner och åkte sen vidare till Sunne kyrka. Där tog vi, Ingrid och kören ton till några fina julsånger och lyssnade på ett gulligt litet luciatåg. Riktig julstämning!
Nu ska jag dra mig mot sängen. Imorgon är der fredag och livet leker!

drar mig mot sängen

Japp, ni hörde mig. Är dödstrött, och jag tror jag nu gör personligt rekord i att gå och lägga mig i tid en vanlig vardag. Det ni. Är extra glad över att det blir helg om två dagar, julafton om 17 dagar och om 22 dagar sitter jag i en solstol och steker. Fint!

Glee

Haft en lång dag, men fick som tur var sluta en halvtimma tidigare. Tog mig en tur på stan i snöovädret för att köpa lite saker,
men kom hem tomhänt. Som det kan gå.
Nu sitter jag och kikar på världens bästa serie, Glee. Gött!

jag har koncentrationssvårigheter och jag kan inte sova. gött.

Kvällen gick åt till att plugga. Gick inget vidare då jag tänkte ta en fem minuters paus för att checka mitt fb-beroende. En timme senare stänger jag ner fb och börjar fundera på vilka bloggar jag inte läst den här fina dag. Kommer på mig själv innan jag hinner ta mig in på den första bloggen som kommer upp i mitt huvud och hamnar en kvart senare i soffan med en morot i handen som matchade både min tröja och nagellacket dagen till ära. En halvtimma innan klockan slår tolv bestämmer jag mig för att göra klart allt plugg. Drygt 105 minuter senare tänkte jag nu dra mig mot sängen för att sen imorgon ta mig upp för morgonträningen. Jag har något problem, och behöver lov.

like a boss

Bjuder på charmiga bilder på mig, sara och elin från dagens spanskalektion.
Började ett imorse, och sen bara flög timmarna iväg till klockan blev tjugo över fyra och vi fick gå hem.
Jag, Trixan och Ingrid tog oss sen till kören där vi åt pepparkakor, clementiner och sjöng.
Ville egentligen bara säga att nu är det 18 dagar kvar till jul. Tack och hej.
puss

Tonight you will sleep for good


Inget bloggande idag, hade ändå inget roligt att komma med. Skola, träning, plugg. Så såg dagen ut.
Nu ska jag dra mig mot sängen. Skulle egentligen ha morgonträning imorgon, men tränaren är sjuk så jag får sovmorgon. Skönt, fint, bra, jag klagar inte. Skriver imorgon, natti.
puss

äntligen

Nu är det jul igen..

gó fika

Orkade aldrig blogga när jag kom hem i fredags. Jag hade i alla fall supermysigt med världens bästa Trixie. Avslutade med en fika innan vi åkte hem. Sen åt jag middag och var uppe alldeles för länge. Vaknade halv ett imorse och sen bar det av mot en utbildning som har pågått hela dagen. Imorgon blir det några timmar till med utbildning, så nu tänkte jag sova.
Puss

weheartit

Har som sagt inga egna bilder för tillfället, så weheartit får stå för denna underbara bild.
Ställde klockan på elva, men kom inte upp ur sängen fören tjugo minuter senare. Åt frukost och sen har jag pluggat lite. Nu ska jag snart dra mig in mot stan med Trixie. Har en del saker som jag måste fixa, och tänkte även hinna med en fika. PLUS det är fredag, wehååå!
puss

underbara dunderbara

Gamla bilder som ni tyvärr aldrig har fått se. Hade inga andra att visa för tillfället, så eftersom jag saknar mina kära vänner så enormt mycket blev det en bild på dom. Fina vackra roliga snygga kloka tjejer.

Har haft en fullspäckad dag minst sagt. Har bland annat lagat mat och dansat med klassen. Wehåå så roligt! Efter skolan blev det ett hårt gympass och sen hem för att snabbt åka iväg igen för en timmes bowling. Spelade mig till en stadig andraplats innan det bar hem för att chilla resten av kvällen. Är nu sjukt trött så tänkte att jag skulle dra mig mot sängen. Imorgon är jag ledig från skolan, oj SÅ SKÖNT!
puss

RSS 2.0