idolmys

Var ledig från skolan idag, så har spenderat dagen på tennishallen. Har jobbat från nio till sex med en tennistävling som går här nu.
Lagomt trött och frusen har jag nu hoppat upp i soffan framför idol. Hoppas mina fina favoriter går vidare. Annars hemsöker jag svenska folket och idol juryn inom kort..
Hoppas ni får en fin fredagkväll!
puss

sari&lotti

Jag saknar min bästavän. Saknar ditt skratt, saknar all galenhet, saknar ditt skrik när du känner dig hotad, saknar någon att sjunga med, saknar någon att skjutsa på pakethållaren, saknar dina typiska vanor, saknar nån som "tappar bort sina saker" och sedan hittar dom som vanligt, saknar att bara få prata.
Snart kommer jag min fina.

all we had is gone now

Ledsen för alla dåliga cam-bilder den senaste tiden. Hatar sånna bilder själv, men har inte orkat(hehe) fixat riktiga bilder till er.. Blir ändring på det inom kort, jag lovar.
Idag fick vi sluta lite tidigare för att vi inte hade någon lärare. Skönt.
Nu ska jag sätta mig och läsa ut boken i svenskan. 70 sidor kvar, yeeees!
puss

äter och läser

Kom hem från en dag med morgonträning och skola för ungefär en timme sen. Sista lektionen slutade med att en tjej i klassen åkte in på akuten. Ja, som det kan gå..
Nu ska jag äta, sen blir det till att läsaläsaochläsa. Har 200 sidor kvar. Trevligt liv.
puss

du är snygg

Födelsedagsbarnet får stå för bilden.
Efter dagens skola begav jag mig mot kören med Ingrid. Käre saknade kören. Trevligt var det.
Nu blir det idol!!
puss

snygga vackra fina

Idag fyller min käre vän Lisa H hela 16 år. GRATTISSSSSSSSSS!!
Grymt fina!
Sitter just nu på samhällen. Ingen lärare tyvärr(ehhhhh). Man ska inte klaga.. Slutar kvart i fem dagen till ära.
Puss

skola

Sitter just nu på skolan och väntar på att vi ska börja. Har varit på programrådsmöte nu på morgonen, vilket visade sig vara skolans elevråd. Aja, får i alla fall fika. Gott.
Nu ska jag möta upp Linnea.
puss

16 år

Som jag skrev här i bloggen, så fyllde min käre vän Ingrid år i fredags. Så i lördags tog jag, trixie och lisa(blev inte alla tjejerna som vanligt) och gjorde en liten överraskning för våran knäppis. Vi tog oss hem till Ingrid, oinbjudna, med tomtebloss, bullar och presenter. En av presenterna var en efterlängtad motorcykeltur(eller snarare en biljett, turen sker inom en snar framtid..), som gjorde att födelsedagsbarnet fick tårar i ögonen. Happymoment. Sen tog vi och fikade bullar, tårta och te. Mysigt värre. Tog oss sen ut i naturen med kamerorna och blev kvar där tills kvällen kom.
Fin dag med fina, underbara och knäppa vänner.
puss

småkrypsliv

Beautiful day. Perfekt helg.
Nu ska jag snart äta. Sen blir det till att duscha och plugga lite. Kommer upp några bilder från vad jag gjorde igår lite senare.
puss

fin dag

Vaknade vid halv tolv. Tog en frukost och sen gjorde jag och hanna lite "minispa" med ansiktsmask. Vackra.
Nu har jag precis varit och dumpat av hanna inne i stan. Får se vad som händer idag..
puss

fjantar.


Jag är kär i skype. Finns så mycket man kan göra. Fick med mig några fina bilder från dagens skypening.
Fina. Om ni skulle vilja ta en närmare titt på dessa snyggingar, så kontakta mig för vidare information.
puss

Sleepover with hanniepanny


Godnatt, sov gott, dröm sött om denna söta bild..... 
puss


hej där

Hej där alla läsare! Bjuder på en bild på max. vackert.
Nu har jag precis slutat. Sitter och väntar på att Hanna ska bli klar, och sen drar vi nog upp till henne ett tag. Ikväll sover Hannipanni hos mig. Blir nog till att hitta på något med trixie på kvällen också, så får se vad som händer. Blir nog toppen vilket fall. :)
puss

frukost

Vaknade utsövd imorse. Det var rätt så skönt faktiskt.
Just nu sitter jag och äter frukost. Ska ta bussen in mot skolan om ungefärus 20 minutos. Idag fyller min kära vän Ingrid år. GRATTIS!!!!
Ni får ha en bra dag alla läsare.
puss

impossible

Slutade runt fem, missade bussen hem så jag och Linnea satt kvar på skolan(pluggisar) och nördade facebook. Kom hem strax innan sex, och nu har jag bara tagit det lugnt. Nu ska jag krypa ner i sängen med en sofis mode. Mysigt.
Imorgon har jag ingen morgonträning och börjar inte skolan fören halv ett, ä n t l i g e n  s o v m o r g o n!
puss

Naturkunskap

Just nu..
Sitter just nu med Linnea och väntar på att sista lektionen för idag ska sätta igång. Mitt favoritämne, naturkunskap. Ehh eller kanske inte..
Är sjukt trött också, efter en dag med både morgonträning och en masssssa lektioner. Slutar kvart i fem. Yeyyy.
puss

natti.

Dagens kläder: jeans-primark London, kofta-min systers garderob. Skev fläta, men ändå fin.
Nu tänkte jag dra mig mot sängen. Imorgon väntar sista morgonträningen för den här veckan. Skööönt.
Tänkte bara säga att det är en acer aspire one som jag fått från skolan. Så nej tyvärr, det är ingen gammal windows 94 med svartvitskärm. Den här är lite bättre faktiskt.
Godnatt nu.
puss

hey there

Har idag fixat mig igenom både träning och skola. Började skoldagen med två brandlarm och utdelning av datorer. Slutade fem, missade bussen hem, så kom inte hem fören strax innan sex. Trevligt.
Nu sitter jag med nya datorn. Måste fixa lite med den så jag känner mig mer "hemma". yeees.
puss

sleep

Efter att kikat på mina älskade program, idol&house, drar jag mig nu mot sängen(!?!?!?!?). Jag vet. Det här är inte normalt för mig, men känns som om jag behöver sova i några timmar innan jag ska upp för nästa morgonträning.
Tar med mig nya h&m-katalogen att kika igenom innan jag försöker sleepa. Godnatt fina läsare.
puss

sky

Morgonträningen idag gick galant, trotts att jag var dödstrött. Drog mig iväg till skolan för lunch och lite kort i lyan med härliga tjejer. Började inte fören halv ett, och slutade inte fören runt halv fem. Grett.
Nu sitter jag framför idol. Mina kära favoriter gör mig besviken. snyft.
puss

är trött

Ledsen för att jag är sämst på att uppdatera bloggen.
Drog mig in till skolan vid tio idag. Slutade vid tjugo i fem, och då drog jag direkt upp till tennishallen för träning.
Nu har det ätits middag, kollats på idol&hollywoodfruar och pluggats.
Imorgon väntar veckans första morgonträning, och jag är redan trött. Tooooopppennn.
puss

lagomt fin bild


Har precis kikat på idol. Ihh alla mina favoriter gick vidare. Lycka.
Nu ska jag snart ta mig en dusch. Imorgon börjar skolan igen, efter en veckas ledighet. Ganska opepp. Aja, får förhoppningsvis våra datorer imorgon. Yessss. Nu väntar duschen på mig. Ha det gött alla läsare.  
puss

läser en bok

Igår kväll hade mamma och pappa "kom över på en kopp kaffe(och annat)" kväll, så jag och lillebror satte oss och myste framför tvn(bråkade mest). Vid halv ett kom Henke ner. Vi pratade i nån timme och hängde på fb. Trevligt. Somande way too late, vilket resulterade i att jag sov länge idag igen.
Nu ska jag ta tag i allt plugg jag skulle gjort i veckan. Låter fint. ehh.
puss

ni är bäst.

gårdagens kläder: skor-h&m, längre linne- tagen ur emmas garderob.
Hade en überbra kväll igår med mina älskade tjejer. (kändes konstigt att vi inte var alla sex dock. saknade lotta.)
Vi åt ialafall tacos och glass i massor. Rullade fram efter middagen. Sen drog vi oss in mot bion. Såg Bridemaids. Jag lovar, har aldrig skrattat så mycket åt en film. Så sjukt underbart bra var den.
Nu ska jag bege mig ut med familjen på en liten shoppingtur.
puss

20 kr/kilot. gott. svull. köp. ät.

Började dagen med gym och lunch på skolan. Drog sen runt i två timmar på stan, helt ensam, utan något att göra. Mötte sen upp trixie,sunna,ingrid och sandra när dom äntliiiigen hade slutat skolan. Vi åkte till ica maxi och köpte godis- 20kr/kilot. Något kaos det var där asså... Köpte även lite grönt och skönt, för ikväll kör jag och tjejerna på tacos och bio! Grymt.
Nu måste jag leta fram några kläder och fixa mig lite. Ha en bra fredag!
puss

grattis min syster

Tillägnar det här inlägget till min kära syster Emma! Grattis på din dag, 19 hela år! Hoppas du får en superbra födelsedag. Skickar några pussar till London från moi.
puss

städning på g

Började dagen med en något jobbig morgonträning(är så sjukt trött på morgonen också..suck). Efter att ha duschat och nästan somnat i omklädningrummet drog jag mig ner mot stan för att jobba nån timme. Vid ett drog jag upp till klassen för att ha orientering. Blåste som tusan ute och skogen var full med lera, alltså inte så roligt.
Nu tänkte jag städa undan bland alla mina högar av kläder och prylar på rummet, fint.
puss

jag ville va cool.

Efter mitt pannkakskalas drog jag mig ut på en springtur. Lagomt till jag kom hem började idol, och efter det blev det house. Hann även med ett samtal från min käre syster i London. Hon har nu fått jobb, grattis till det!
Nu ska jag sova hade jag tänkt. Imorgon väntar morgonträning, jobb och en idrottlektion. Låter inte helt fel :)
puss

pannkaka

Har nu gjort klart nästan allt vi skulle göra på lägerveckan, förutom en fet bok som jag inte vill läsa en sida till i..
Min käre bror beställde mjölmat till middag idag. Så jag gick hela vägen upp till ica för att köpa en ny sylt och göra smet(inte för att det är jobbigt, men...). Det enda som saknas är min bror. Trevligt.
Får se om jag får ha pannkakskalas(med alldeles för mycket smet) för mig själv...
puss

kör på smoothie

Stod inte ut gårdagens US open final, utan vid kvart över två var jag tvungen att dra mig mot sängen. Klev upp sju imorse, lagomt pigg, för morgonträning. Efter träning drog jag mig ner mot stan innan jag åkte hem.
Nu sitter jag med en god smoothie och några uppgifter i skolan som vi skulle göra nu när vi är lediga. Man kan inte precis klaga..
puss

magiskt

Sitter och kollar på finalen i US open mellan Nadal och Djockovic. Håller såklart på min stjärna, Rafa. Måste se klart finalen såklart, som inte verkar vara slut på ett bra tag. Ska upp 07 imorgon för morgonträning. Skönt.
Tänkte bara nämna innan jag avslutar det här inlägget att jag blev dagens blogg på http://laakinoiise.blogg.se/, tackar! Superroligt, och jag hoppas att några av dom nya läsarna som kikat in här stannar! Annars vill jag bara tacka mina fina läsare för att ni troget kikar in här varje dag. Ni är bäst.
puss

Just nu

Började dagen med en sovmorgon. Tänkte egentligen kliva upp tidigt idag för att få lite gjort, men vaknade runt tolv istället. Så då drog jag mig in mot stan för att köpa lite saker och hämta ut mitt gymkort. Kom tyvärr inte hem med något av det. Träffade på min käre vän Hampus också, så vi drog en sväng på stan.
Sen blev det träning. Tog mig en gå/spring tur med mammi efter middagen också.
Nu, idol, apelsin och sen svenska hollywood fruar. Yessss.
puss

11 september var igår, idag är en ny dag.

Kvällen spenderades framför tvn. Fastnade såklart framför ett program om 11 september. Känns som om det var igår det hände. Jag kan inte fatta att det gått hela tio år nu. Lider med alla som blev offer för terrorattackerna.
Nu tänkte jag dra mig mot sängen. Eftersom jag inte har någon skola imorgon tänkte jag ta sovmorgon. Men nejnej. Blir tvungen att gå upp och väcka min bror. Härligt.
puss

onödig

Blev väckt vid tolv. Vädret ute är kasst. Jag har noll ork att göra någonting. Perfekt dag för att rensa bland alla mina 9999999990 bilder och videoklipp. Onödigt inlägg, men ville bara tala om att jag lever.
puss

lördag

Chillar, fotar och leker. Bra vilohelg.
Nu tänkte jag äta middag. Hoppas ni alla får en fin lördagkväll med mycket skoj.
puss

snake

Dagens kläder: jeansskjorta&armband- Primark London.
Fick sovmorgon idag så börjar inte fören 12.25. Sjuuuukt skönt. Går till halv fyra idag dock, inte helt okej...
Nu ska jag snart ta bussen in till Linnea för att äta lunch med henne. Ni får ha en bra dag alla läsare!
puss

levde drömmen lever drömmen

dagen i korthet: träning, skola, stan med linnea, middag.
Just nu kikar jag på gamla bilder och lyssnar på gamla spotifylistor. Älskar sånt.
Funderar på att gå ut och fota lite, i brist på annat roligt att göra. Fast nu kollade jag ut och såg att det redan har blivit vintermörker.. kul. Hänger @facebook istället. Vi ses där alla läsare.
puss

murder our love to save our pride


dags att erkänna, det är höst nu...


Började dagen hos tandläkaren. Det gick bra och fort så åkte in till stan med två timmar till godo innan skolan skulle börja. Så hann med ett besök på polistationen(våran bil blev påkörd igår, så skulle fixa med det), rita och ta en cappuccino. Sen drog jag mig upp mot skolan för en hyffsat soft dag. Fick två timmar håltimme, så då drog nästan hela klassen till Lyan(ceféet) för att spela kort och äta godsaker. Mycket skratt blev det!
Kom hem vid fem, fick sluta lite tidigare idag. Nu har det ätits middag. Ska snart kika igenom sofis mode, full med höstkläder..! mys.
puss

Grattis igen bror, 12 bråkiga men härliga år.

Tårta, 12-årig bror, idol och house. Kunde nog inte bli bättre just idag.
Nu ska jag dra mig mot sängen iaf. Imorgon hoppar jag morgonträningen och går till tandläkaren istället. Sen blir det såklart skola. Treeevligt. Men nu blir det godnatt på er mina kära läsare.
puss

du är helt klart unik och mycket speciell.

Ni får en dagens och gårdagens outfit: stickad kofta- Primark London, väst- Forever 21.
Har haft en helt okej dag. Började med träning. Sen drog jag mig ner mot stan för att köpa en födelsedags present till min lillebror som fyller 12 hela år idag. Blev en ganska slapp dag i skolan, slutade dock halv fem.. hehe. Nu har vi ätit middag och kikat en bit på Saw 5(eller 6?), huvva äckligfilm.
Nu blir det tårta.
puss

Hittar ni mig i publiken??

Bilderna är från andreaswijk.se
Dagen har varit bra. Regnet har gjort mig överdrivet trött dock, men det är sånt man får ta. Hann inte med något annat än skola och träning idag. Nu har jag chillat framför idol och hollywood fruar. Inte helt fel.
Fick precis ett sms från Linnea. Hon hade hittat mig på Andreas Wijks blogg. Han och Kenza håller ju i modelljakten, så han var ju såklart i östersund i helgen. Jag fastnade inte bara på tre intervjuer utan också på hans blogg. Trevligt. Bara jag som kollar in i kameran dessutom(eller möjligtvis kikar in honom), himla linslus jag är.. suck. Fann också min snygga vän Lotta på bild. Hur coola? Om ni vill kan ni ju kika in bloggen här, bläddra bara en bit ner så hittar ni det!
Nu tänkte jag snart dra mig mot sängen(!!?!?!??!!?!?!?), imorgon väntar första morgonträningen för den här veckan.
puss

helgen som varit

Här kommer lite bilder från helgen.
Blev en fullspäckad helg minst sagt. Kvällen igår var superkul med tjejerna. Vi gick ut och åt och sen gick vi hem till en vän där det var en hel del folk. Efter det drog jag och Hanna hem till henne, myste och gjorde nachos. Så typiskt oss att alltid äta, älskar mat och godis.
Vaknade rätt sent idag, så efter jag och Hannipanni hade ätit frukost och städat undan lite hann det bli fikadags. Så då sa jag "adjö" till hanna och drog mig ner mot staden. Där blev det saft&bullkalas hemma hos Sebastian med han och Lotta. Sen tog jag farväl av Lotta, som sen tog tåget hem till Stockholm, och åkte hem.
Nu går jag och lägger mig. Sovmorgon till tio imorgon, yessss.
puss

NIU11

Dålig uppdatering, tänkte bara säga att jag lever och har roligt!
I fredags var jag som sagt på fjälltur till bydalen. Vi besteg ett berg och gick livsfarliga vägar. Jobbigt men roligt var det! Kom hem runt fyra så då bar det av hemåt där jag fixade mig för att sen åka in till Hanna. Vi gick och kollade på våra fina vänner som uppträde på tingshuset. Träffade på ett antal vänner och sköna personer under kvällen och kvällen avslutades med hanna, trixie, ingrid och lotta(som är hemma i helgen!!!!!!!) hos hanna med tekoppar i handen.
Jag stannade hos hanna över natten, mysigt värre. Idag har vi varit på inspelningen av modelljakten, det nya programmet som kommer gå på trean. Jag blev intervjuad ett antal gånger, så bli inte förvånade om jag dyker upp i rutan när programmet börjar!
Nu är jag för tillfället hemma, men ska om cirka tjugo minuter ta bussen in mot stan igen. Ikväll blir det middag med ett antal tjejer och sen bor jag hos hanna över natten, igen.
Vi hörs imorgon när allt är lite lugnare,
puss

-

När livet är som bäst, det är då jag saknar dig som mest. Du ska veta att jag finns med dig varje dag min fina.

hey!


Slutade skolan vid halv fyra(!) idag. Satt i klassrummet, pratade och fjantade oss mestadels av tiden. Sen blev det lite "matte" och rundtur på skolan. Hyffsat långsam dag, tur att man har rolig klass.
Är bara jag och pappa hemma idag så nu har vi ätit middag och sen åkte vi iväg på en liten shoppingtur till elgiganten. Pappa fick med sig en ny webcam hem, som jag nu leker lite med. 
Ska avbryta mitt lekande ett tag och ta fram lite grejer för imorgon. Då åker nämligen min klass till Bydalen på fjällvandring över dagen. Treeeevligt.
puss 

skills

Dagens kläder: tröja-Forever 21 London.
Klev upp en timme tidigare i onödan. Braaaa jobbat. Känner mig lite små trött, men det funkar som vanligt.
Eftersom jag fick lite tid i överflöd nu på morgonkvisten passade jag på att göra ett blogginlägg, duktigt.
Bussen går om tjugo minuter så ska snart hoppa bort från datan. Hoppas ni får en bra dag!
puss

somnar

Nu behöver ni inte stå ut med mer bilder från London, jag lovar, det här var dom sista.
Nu tänkte jag dra mig mot sängen innan jag somnar här i min soffa. Imorgon väntar ännu en informationsdag, awwwwwwsssssssåkuuuuul. Godnatt alla!
puss

RSS 2.0