packat för fjällen

Idag har varit en sån där dag då allt bara är bra. Efter skolan drog jag mig ner mot stan i solskenet. Skulle egentligen åka hem för att sova(ja, jag var trött..), men träffade på Ingela, Sunna och Anna så följde med dom till sporthallen för att kolla på föreningsrugbyn istället. Var sjukt nervös att nån som skulle göra illa sig, men som tur var komma alla därifrån relativt hela hoppas jag..
Nu på kvällen har jag bara chillat. Packat mina väskor har jag också gjort, för imorgon åker jag, Lisa och Trixie upp till Ingrids stuga i Åre. Bra helg!

hello my friend

Godnatt

fredag hela veckan

Idag har det varit riktigt vårväder, så sjukt härligt! Drog med mig Linnea hem idag efter skolan. Tog cykeln till ica (sommarkänslor) efter middagen för att köpa godis, chips och dricka. Fredag hela veckan. 
Hann med en hel del plugg innan hon drog sig hem nu mot kvällskvisten. Nu ska jag plugga lite mer eftersom jag är lite av en pluggis. Sen ska jag sova. Imorgon väntar nationella prov för andra gången den här veckan. Gött!

justin bieber till Sverige?

Väntar med spänning på att få veta om ryktena är sanna... snälla snälla snälla kom till Sverige.

Even though I'm nothing, I'll fight you back

Snodde både tröjan och örhänget från min syster denna morgon, då jag inte verkar äga några egna kläder. När du ser det här Emma, tack! fniss..
Dålig uppdatering, jag vet. Min helg gick i alla fall åt till jobb på tennishallen. Cash flow. Hann även med att hänga med min saknade vän Hanna. Härligt! Idag har jag bockat av ännu ett till matteprov, en kall dusch i regnet och första världskriget x2. Fick sluta tidigare så jag begav mig hem för att laga pannkakor till mig och min bror. Küng! 
Nu ska här pluggas!

chillar

Började morgonen med klättring. Himla roligt det. Lika roligt var det att få sluta vid fyra istället för kvart i fem, så drog mig ner mot stan och köpte lite nödvändigheter. Nu har jag precis mumsat i mig en sallad. Är galet trött så hoppar ner i soffan med en sofis mode. Gött!

i'm better than i was yesterday


Bilderna är tagna av Jennifer och är från hennes och Elins projektarbete där jag var med. Oj vad jag saknar att kunna träna fullt ut.
Efter en lång och rolig dag är jag nu helt slut i mitt käre lille huvud. Dagen bjöd på både sol och värme, som jag hade hoppats på. Lycka. Inte nog med det så har nu min mor bokat en resa till i sommar. Och nej jag ska inte åka till varmare breddgrader som alla andra. Istället ville hon åka till en av Europas vackraste städer, Krakow i Polen. Blir alltså till att besöka Auschwitz, titta på sista gettot som nazisterna tömde, studera konst, besöka katedraler och äta mat. Ja, det funkar det med måste jag säga.
Nu ska jag dra mig mot sängen. Sleep tight.

soul is freedom

Drar mig nu mot sängen efter en bra och härlig dag. Imorgon väntar en lång dag vilket betyder att jag som vanligt kommer måsta ta mig igenom dagen en aning trött. Jag lär mig aldrig det här med bra sömn, så jag har helt enkelt slutat försöka. Hoppas på att solen och värmen kan titta fram imorgon så jag blir glad. Har varit två dagar med snö, regn och kyla. Känns som den här vintern aldrig tänker ta slut. Deprimerande.

cool? Fuck cool. I'm awesome.


just chillin'

Blev inte så jätte mycket plugg gjort ikväll. Fastnade framför den nya serien Alcatraz istället. Sen blev det skype med min fina vän. Hundra gånger mer värt. 
Nu ska jag sova hade jag tänkt. Natti!

grönt är skönt

Har varit lite dålig uppdatering här under lovet.. menmen. Helgen gick iaf åt till att njuta av vårvädret och strålande solsken, rensa bland massa prylar och skräp nere i sjöstugan, en filmkväll hos Victor och en filmkväll hos Henke. 
Idag släpade jag mig mot skolan för att pricka av första skoldagen efter lovet. Hade inte dött av en vecka lov till... men det var roligt att träffa alla mina gosiga och underbara vänner!
Nu ska jag ta tag i några skolarbeten som jag väntat med i två månader. Såååååå börjas det igen. 9 veckor till sommarlov, wehooo.

lisas place

Drog mig mot Lisa vid halv tolv i morse. Åt lunch, planerade inför framtiden, spelade wii, bakade kladdkaka och bara pratade med mina fina vänner. Blev en hel del skratt och kramp i magen. Alltid lika kul!
Kvällen gick åt till att hjälpa min käre mor med hennes nya systemkamera och hur man för över bilder på ett usbminne. Blir inte längre chockad över min mammas tekniska (o)kunskaper. Tack för att jag är född i den så kallade "net generation". Tack.

femme natural boost

Har spenderat dagen med världens bästa Trixie. Tog en gó fika på stan och mot kvällen gick vi till ica för att köpa med oss ännu mera gott (haha himla svull.. Rekommenderar inte drycken på bilden. Skenet bedrog...) Sen spenderade vi resten av kvällen framför en film. Underbart skön dag!

easter

Älskar påsken. Nu ska jag gå ut i solen och bara njuta! Hoppas ni får en bra dag.

äntligen lov

Efter flera veckor med lite sömn, mycket läxor och en massa annat har jag äntligen fått lov. Däckade klockan tio(ni som känner mig vet att jag inte somnat så tidigt på dom närmaste två åren ungefär!!!..) igår i min säng, medan jag höll på att skriva på sista inlämningsuppgiften innan lovet. Vaknade imorse efter cirka 13 timmars sömn med världens förkylning. Sååååklart ska man bli sjuk på lovet, vad annars liksom? 
Idag har det fixats och donats här hemma. Städade varje liten vrå i mitt rum och njöt av vår-solen. Nu tänkte jag sova så att jag blir frisk. Önskar er alla en glad påsk!
update: nej, jag har inte klippt av mig håret. Det var ett sent aprilskämt.. Så ni kan vara lugna!

NP prov

Checkade av årets första np-prov idag. Nu ska ta tag i alla skolarbeten som måste in till imorgon. Snart. Är. Det. Lov.

avklippt

Började dagen med en god lunch med Mathilda och Linnéa på stan. Sen tog jag mig igenom tre lektioner innan jag drog mig ner mot stan igen. Blev ett besök hos frisören där jag klippte av mig hela håret. Som det kan gå....
Nu ska jag plugga!

märkligt väder

Bilder från i lördags. Strålande sol, knappt någon snö på backen, tussilago och tinande is.
Bild från imorse när jag tittade ut genom fönstret.
Vädret måste ha otroliga humörsvängningar eller något liknande. Var så himla lycklig att det äntligen börjat bli vår på riktigt, tills jag vaknar denna morgon. Det har öst ner snö hela dagen, och nu är det helt plötsligt vinter igen. Attans.

bakade med kärlek

Har haft en riktigt skön helg. Har haft filmmys med Emma och Victor, bakat cupcakes med min käre mor, varit ute i solen, fikat och umgåtts med 3 härliga prickar och skrattat ihjäl mig åt gamla bilder och videos.
Imorgon väntar skola och jag tänkte därför dra mig mot sängen nu. Innan det vill jag bara säga grattis till tre av mina finaste och bästa vänner som fyllt/fyller år nu 1:a och 2:a april. Grattis Lotta, Alex och Charlie, hoppas ni haft och får en underbar dag! Om inte ni alla tre hade varit flera mil ifrån mig så hade jag bjudit er på en varsin cupcake (se bilden ovan), menmen...

RSS 2.0