yrantider är bra tider

Hänger med mina underbara vänner dagar och kvällar. Skrattar och bara mår allmänt bra. Ikväll taggade vi inför yrans start imorgon med Linnea Henriksson och Lilla sällskapet. Dansa, sjöng och skrattade. Kan inte bli bättre. 

LA BITCHES 2

Här kommer fler bilder från LA. Dessa är från vårt besök på universal Studios. Ett hett tips till alla - åk dit! Var verkligen en rolig upplevelse! 

LA BITCHES

Efter två långa månaders tjat från diverse håll har jag äntligen fixat med bilder från LA. Var ju som sagt där i slutet av maj och har inte haft ork att fixa dom förut. Så till alla er som ville se några bilder, här kommer en hel del! 
Alla dessa bilder är från Hollywood, förutom den första som är från Downtown LA där vi bodde. Mer bilder kommer imorgon!

Sandra Beijer

Brukar inte tipsa om andra bloggar, men jag måste bara tipsa om en grymt bra blogg. Den drivs av Sandra Beijer, en tjej på 27 år som skriver om sitt liv i New York och hennes tankar. Hon skriver även krönikor i Sofis Mode, vilket var anledningen till att jag hittade hennes blogg. Fastnade direkt för hennes långa texter om livet i allmänhet. Hon fick mig att vilja skriva en bok om mina egna tankar, men för tilfället nöjer jag mig med att läsa hennes och känna igen mig i nästan varenda lilla text. 
Bloggen heter NioTillFem och är ett måste att klicka in på. Här har ni en länk!
Ett tips, klicka er vidare till kategorin Best of för hennes underbaraste texter. 

hemma

Nu är jag hemma efter några underbara dagar i Krakow. Besökte bland annat Auschwitz och Birkenau vilket var väldigt tungt att se. Strossade runt i staden, på det fina torget och besökte fina kyrkor och slott. Hann även med lite shopping, och ni ska bara veta hur billigt det var!! Köpte glass i massor (en glass här hemma kostar lika mycket som fem där..illa) och svettades i 30 graders värme. Tänkte visa lite bilder senare, men ska försöka fixa fram några från LA innan.. hehe. 
Idag har vi sjösatt nybåten. Körde runt en sväng trots det fula vädret och bara njöt. Nu ska jag snart möta upp Trixie för en liten myskväll! 

lever

Hade sista dagen på sommarjobbet idag, vilket betyder att jag äntligen får lov på riktigt nu. Det firar jag med att lämna Sverige i en vecka. Nu beger jag mig mot Polen. Tro det eller ej. Hejdå så länge!! 

bra helg

Har haft en riktigt skön helg. Hängde med en mycket saknad Mathilda på stan, vilket slutade med en glass och en massa prat i solen. Åt en god middag med mina underbaringar och bara mådde. Åkte båt mitt i natten tillsammans med några goá grabbar. Åt jorgubbar och glass. Rensade bland en massa LA-bilder, vilket betyder att några snart kommer upp här. Spelade badminton med min käre bror. MED MERA. 
Nu avslutar jag helgen med ett avsnitt PLL. Gött! 

RSS 2.0