Swedish house mafia

Lackar sönder på ticnet och skulle helst av allt vilja slå ner alla som har fått biljetter. Skrattar och hoppar efter nyheterna om en tredje konsert. Jag ska ha dessa biljetter.
 

Våffelparty

Mysigt. Gott. Otroligt mättande. Som det ska vara. 

kubb

Spenderade kvällen igår med fyra underbaringar. Cyklade, åt godis, myste och spelade kubb. En riktig sommarkväll! 
Nu drar jag mig hem till Ingrid. Goooosiii! 

glad midsommar!

Hey fokes!
Har inte bloggat på ett tag, så tänkte ta tag i det nu och samtidigt önska er en glad midsommar - i efterskott! Har haft en bra vecka. Jobbat på dagarna och sen hängt med underbara personer, bättre kan det inte bli helt enkelt. Igår började min dag ute på landet för samma gamla vanliga midsommarfirande. Sen blev det middag med familj och vänner innan jag drog mig bort för att hänga med några härliga grabbar. Avslutade kvällen med en båttur. Bra kväll! 
Nu ska jag hitta på något och senare kanske det blir vattenskoter, wihooo! 

it rises slowly as you walk


Prickade idag av första dagen på sommarjobbet. Solen stekte för en gångs skull, vilket jag tackade&bugade för eftersom jag har ett utomhusjobb. Efter jobbet köpte jag och Hanna jordgubbar och vandrade upp till henne för välbehövligt prat och mys. Älskar sommar. 

Min fredag


Min fredag i bilder. Skolavslutning, fika i Ås med ett härligt gäng och middag,mys&fotboll med några fler sköna bönor. Äntligen lov!!

torsdag

Slutade tidigt idag efter en god fika med klassen. Perfaaaa! Nu sitter jag ute och läser sofismode. Väntar på att alla moln ska försvinna så det kan bli sol! Ikväll står grillning och bränboll på schemat, så det skulle ju inte vara helt fel med lite finväder. Snäääälla!

fyfan vad jag är glad

Hej på er mina fina läsare!
Vet att jag varit lite frånvarande den senaste tiden, men har inte haft någon tid eller ork för bloggen. Har haft mina två värsta veckor i skolan någonsin. Har suttit dagar och nätter och bara pluggat, pluggat och pluggat. Idag skickade jag dock in sista uppgiften för det här året, vilket jag är så sjukt lycklig över. Inte nog med det är det bara två dagar kvar av skolan, tagggggggga!!
Idag har varit en riktig chilldag. Hade två lektioner där det lämnades in böcker(!!!!) och betygpratades. Tog en god lunch på stan med Linnéa och några härliga grabbar. Efter "skolan" tog jag mig upp till tennishallen för att hälsa på lite. Som jag saknar att spela tennis alltså...
Nu har jag bakat kakor till klassen imorgon, kommer bli fett med svull. Så niceee!

coola hårda och glammiga

Idag firar vi Sveriges nationaldag = lediga från skolan = skööönt!
Vaknade tolv imorse, svinigt trött. Var strålande sol ute, så jag tog med mig plugget ut. Vid fyra kom Lisa hit ett tag. Så niiiiice! Nu ska jag plugga vidare, inte lika nice!

getting better

Godnatt världen.

learn the secrets

Skrattat mig igenom den här skoldagen. Förutom alla prov, läxor och treor som springer runt i korridorerna med studentmössorna (sjukt irriterande..) så mår jag helt awesome. Har börjat inse att sommaren är nära nu! Kommer hem till strålande sol och en mamma som ligger ute i bikinin och solar. Det är gött. Satte mig ute i solen och stekte, tills regndroppar började falla ner från den blåa himlen under strålande solsken. Vädret är bra konstigt!

hello world

Har haft en awesome helg. Avslutade fredagen med en fika tillsammans med Lisa och några vsp-grabbar och mot kvällen firades mormors födelsedag. Lördagen spenderades med Lotta, som hälsade på i helgen, och tjejerna. Fikade, lagade mat, pratade och bara myste. Allmänt superbra!! Söndagen firade vi ännu en födelsedag, nämligen världens bästa pappas. Sen blev det plugg, plugg, plugg.
Idag skyndade jag mig hem efter skolan för att plugga. Japp ni hörde rätt. 4 prov och 4 inlämningar denna vecka. Det var gött att vara ledig. Var det lov snart eller?

RSS 2.0