frukost

Sitter just nu och äter frukost. Kalaspuffar och juice, bättre kan det inte bli en fredag som den här. Tog på mig tröjan ovan också, bara för att det är fredag. Tänkte passa på att gratulera min kära vän Mathilda som fyller år i dag också. Grattis!!!!

calippo shots och mysmiddag

Har haft en riktigt härlig dag. Fick sluta redan vid ett idag (hallelujah moment), så då gick jag och linnéa ner på stan. Invigde början på sommaren (ja, det är snart sommar) med ett kärt återseende, calippo shots. Var nära tårar när jag äntligen fick smaka på min barndom igen. 
Kvällen spenderade jag med några saknade och härliga brudar. Blev mysmiddag, prat och en massa skratt. Härlig dag!

ghost

Har varit riktigt effektiv ikväll och gjort klart en massa läxor. Så nu tänkte jag dra mig mot sängen. Imorgon väntar en kort skoldag för en gångs skull. Precis vad jag behöver!

linnet y0

Drog hem till Linnéa idag efter skolan. Vi köpte med oss pizza hem och satte oss med en massa plugg. Gööööött! 
Har för övrigt haft en bra dag. Höll på att dö av lycka när det fortfarande var ljust klockan åtta. Snart så är det äntligen sommar!

Will you run with this dream, or will you run alone

Jag vill spela tennis. Jag vill träna. Jag vill bli trött. Jag vill åka till Båstad. Jag vill skratta ikapp med mina fina vänner.

wehoo

Ber om ursäkt för dessa f12 bilder. Orkar dock inte kliva upp ur sängen för att hämta kameran och kamerasladden trots att dom ligger en meter, max, ifrån mig. 
Igår hade jag en trevlig dag. Var på min 15-åriga tremännings dop, vilket var en ny upplevelse. Idag tog jag mig upp till kyrkan igen för att sjunga och äta våfflor. Mummmmma! Mot kvällen åkte jag, Lisa och Ingrid in och kolla på bio. Blev en humorfilm som jag tyvärr glömde bort namnet på just i denna stund. Var vilket fall som helst väldigt mysigt som vanligt! 
Nu ska jag snart sova. Imorgon väntar intervju med tidningen, wehooo!

saknade vänner

Haha älskar den här bilden. Jag och Charlie 12-13 år sisådär. Oj vad livet lekte.
Spenderade min kväll med två saknade underbaringar, Charlie och Isabell. Som jag saknat dessa tjejer. Hade egentligen tänkt gå på musik direkt, men eftersom det var slutsålt blev det en mysig fika på pause med en massa prat. Härligt som tusan! Nu ska jag dra mig mot sängen.

haha noob

Alex bjuppar på denna fina bild.
Idag har jag tagit mig igenom ett prov, skola, besök hos ortopen(som förövrigt gick sämre än förväntat) och dubbla gympass. Är hyffsat nöjd och dödstrött så jag tänkte dra mig mot sängen nu faktiskt. Godnatt på er.

lagom skönt

taggar sommar, som jag längtar!
Efter dagens skola sprang jag över till muf för ett styrelsemöte. Efter det mötte jag upp mina underbara vänner Lisa och Ingrid. Vi köpte glass på statoil (as god) och gick en låååång promenad. Skrattade och pratade om allt möjligt, precis vad jag behövde. 
Nu drar jag mig mot sängen.

new in

En del nytt som jag inte visat. Fick kämpa som bara den för att få tag på den vita virkade kläningen. Fett nöjd!
Nu ska jag bege mig in mot skolan. Idag fyller världens bästa Linnea år, GRATTIS GIRL! Hoppas du får en toppendag! Peace.

bullfika

Startade morgonen med lite härlig panikshopping, sen drog jag hem till Linneas nya crib för en bullfika med hon och Mathilda. Körde en mysig picknick på hennes golv, därför är bilden tagen på golvet ifall någon undrade.... Sen har dagen bara rullat på med skola, kör och muf. Har förmodligen slagit mitt egna rekord på antal bullar ätna under en och samma dag. Känner mig som en bulle just nu faktiskt. Som man brukar säga: man blir vad man äter!
Nu tänkte jag ta tag i lite plugg.

spets

dagens outfit: skjorta-mammas gamla, kavaj-h&m

freddan

Har haft en riktigt bra helg i Örebro. Dansade loss med fredrik Reinfeldt, skrattade, lärde mig en massa nytt, åt, träffade nya människor och åkte bil. Riktigt fin helg!
Nu sitter jag i lyan med klassen och väntar på nästa lektion. Älskar skolan måste jag säga.

packar

Hittade två superfina kavajer (bilden) i min mormors garderob, score! Så nu packar jag ner dessa och ett dussin andra kläder i en liten väska, för imorgon drar jag ner till Örebro på stämma och är där över helgen. Kommer förhoppningsvis bli riktigt roligt!
Nu måste jag dock ta tag i att packa klart innan jag somnar i högen av kläder och skor. Peace out.

no one will ever understand how much it hurts

Den här dagen har rullat förbi i superfart. Började morgonen med att springa igenom nästan varenda klädbutik i hela stan på jakt efter en kläning som jag aldrig hittade. Så åkte istället till sjukgymnasten och sen vidare till skolan. Kirrade hem ett A på ett spanska prov(!!!). Ja jag är fett nöjd över det så var tvungen att skryta. Efter skolan begravde jag mig själv i läxor. Wehooo! Nu ska jag kika på "den sista dokusåpan". Det konstigaste jag någonsin sett för övrigt.

back on track

Hej på er!
Nu är jag tillbaka igen efter en veckas lov. Har inte gjort så mycket alls faktiskt, mer än att tagit igen en massa missad sömn. En tripp till Sundsvall, filmmys hos Trixie och 50-års kalas är det mest händelserika som hänt under veckan.
Idag avklarade jag första skoldagen efter lovet, vilket inte var så jättesvårt. Fick träffa mina underbara tjejer och smälla i mig en krämbulle. Man måste ju börja veckan på topp!
Nu har jag bara chillat och gjort lite läxor. Ska snart dra mig mot sängen tror jag! Imorgon väntar ännu ett besök hos sjukgymnasten.

Kony 2012

Gör något du med! Gå in här! Bor du i Östersund, gå även in här! Bor du i Stockholm, gå då in här!

win win

Skönt med lov. Idag har jag bara chillat. Gick ut ett tag i solen bara för att snappa upp lite frisk luft i lungorna. Sen briljerade jag på super mario. Planerar att morgondagen ska bli mer händelserik. Hoppas alla (som har lov) haft en bra start på lovet.

life's too short to be sittin' 'round miserable

snodde bilderna av Mathilda!!
Hade en grym fredagskväll med världens skönaste vänner. Vi dansade runt på älgens nyår medan folk dansade sönder plattformar i globen under Avicii. Jag skulle vara mer bitter över att jag missade det om jag inte hade haft en så bra kväll. Det tackar jag för!
Ikväll myste jag och min underbarste Trixie framför en film. Tjockade i oss glass, bilar, trocadero och såklart te. Det är gött med lov!

We’re higher

Dagarna rullar på som vanligt. Imorgon får jag äntligen en veckas lov. Känns som det behövs efter en jobbig vecka med en massa tråkiga nyheter och hektiska kvällar med läxor upp över öronen. Behöver lite tid att vila upp mig. Som jag längtar.

RSS 2.0