tisdag


Igår bakades det pepparkakor och stressades med läxor. Idag fortsatte jag med läxorna och packade min resväska. Imorgon sitter jag på tåget med världens bästa tjej. Livsglädje. 

-

 

fredag

Fredag idag. Vaknade upp till en strålande sol utanför fönstret. Världens bästa känsla. Dagen har gått åt till plugg och annat. Ikväll får jag se vart jag hamnar. Oklart än så länge! 

urban cone

Alltså jag älskar dom.Kan inte få nog av deras nya album. Lyssna och njut allesammans. Urban Cone – Our Youth

hello

Hej där! Hann inte blogga igår, hade fullt upp. Började gårdagen med en mysig lunch, därefter ett gympass, tränare i två timmar och sen tennisträning. Var helt slut när jag kom hem sisådär halv nio. 
Idag tog jag mitt pick & pack och åkte in till skolan för att plugga lite med Elin. Sen hade vi en kort lektion med klassen, innan jag åkte hem. Nu ska jag iväg igen, trots att jag egentligen måste plugga. yolo. Vi hörs sen! 

bra dag

Fick en jättegullig kommentar från en person som tyckte om min blogg, men tyckte att jag borde blogga mer. Tack så mycket! Blir hur glad som helst när jag får sådana kommentarer och lovar att jag ska försöka blogga mer! 
Idag har det gjorts matteprov och fikats med världens bästa Hanna och Elin. Supermys!! 

måndag

Min dag började på tennisplanen. Efter träningen mötte jag upp Elin för att äta lunch och sen sitta i flera timmar och bara plugga matte, prata, skratta och äta chokladbollar. Du är bra du vännen. 
Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Kikat två filmer som fick mig att gråta till ögonen sved. Är så himla överkänslig. Hatar den här mörka tiden, vill bara ha vinter på riktigt nu. 

världens bästa

Hade en megabra fredag med mina underbara vänner(evelina saknas på bild..)! En megabra lördag. Och en megabra söndag. Imorgon är det måndag vilket betyder morgonträning. Tur som jag har så är det träningsvecka den här veckan = ingen skola. Vilket megabra liv. 

nejnej

skulle bli jätteglad om ni skrev namn när ni kommenterar, lättare att svara på frågor då.. 
Haha nej, jag ska inte ha matteprov(hoppas jag!!?!?). Om 14 dagar åker jag till Stockholm med världens bästa Lisa för att se Swedish house mafia!! Är så otroligt taggad. 

miss that summer


Jag längtar till sommar. Och till om 14 dagar. Fy vad jag längtar. 

four more years

Lycka!
 

Obama For president

Valvakar. 

RSS 2.0