A little touch of heavenly light

Hade en underbar fredag. Klädde ut mig till Lady Gaga och skrattade ikapp med mina fina vänner. 

Crush a bit, little bit, roll it up, take a hit

Idag pryder Max keps mitt huvud. Och jag börjar blogga igen. 

bästa

hey guys! 
Idag vaknade jag upp till snö utanför fönstret. japp nu är det officielt vinter. checkade av fyra timmars skola, heelt ok! sen begav jag mig till golds för zumba med disa! hurtigt! 

.

Hade en underbar fredag. 

torsdag

Har haft en bra dag. Kilade till skolan för att göra idrottsprov, skratta ikapp med tjejerna i Lyan, ha en onödig studiegårdstimme och sen åka hem klockan två. Vid middagstid begav jag mig mot muf och blev kvar där ett bra tag. Torsdagar är alltid bra. Och imorgon är det fredag, vilket är ännu bättre. 

helgen i bilder

Här kommer min helg i bilder. Hade besök av fyra härliga grabbar. Blev en hel del tennis, men också mycket skratt. Som vanligt! Hann även med en födelsedagsfika med mina fina vänner för att fira Trixie. Underbara helg!

Better not to breathe than to breathe a lie

Har lägervecka denna vecka, vilket i princip betyder att vi är lediga för att bara träna. Är egentligen sjukt drygt, men jag klagar inte. Så imorse tog jag sovmorgon för att sen gå upp och göra ingenting till klockan slog fyra. Vid fem drog jag och Disa på zumba och skakade loss. Så otrolgt roligt! Kvällen gick till att äta middag, duscha och kolla på Svenska hollywoodfruar. Nu ska jag gosa ner mig fraför filmen "Ted" och längta efter finare väder.

två fina 
mina fina vänner. chillar i skolan och har det bra. köpte precis 11 bullar. fasen vad nice! 

You never see my bleeding heartett foto i timmen

10.00 - Idag bestämde jag mig för att ta ett foto i timmen. Började dagen vid tio då jag gick hem till morfar för att hjälpa han med dagens teknik. Bjuder på morgonens facelook. 
11.00 - Begav mig mot skolan där jag mötte upp världens bästa Elin, som inte hade haft en bra morgon.
12.00 - Efter en god lunch med Sara och Elin satte vi oss i klassrummet för att skratta åt William Spetz nya video. 
13.00 - Hade mattelektion där vi gick igenom nya regler och formler vilket gav nästan hela klassen huvudvärk. 
13.05 - Min underbara vän Sixten tyckte matten var jätterolig! Och sen gillade han min kamera också. Sixten är så snäll, go och glad så han fick en speciell liten plats här i bloggen. 
14.00 - Pratade spanska som aldrig för på dagens spanskalektion. Jag och Elin var glad och hade det bra. Fast alla var inte lika glada. 
15.00 - Träffade på min fina Lisa och även Ludwig innan det var dags för redovisning på samhällslektionen. Gick strålande!
16.00-17.00 - här blev det ingen bild då jag och Disa skyndade oss iväg till gymmet för ett Zumba-pass. 
18.00 - Passet avklarat och jag tar mitt pick och pack och drar mig hem! Jag och disa skakade både bröst och rumpa. 
19.00 - Kom hem och åt därefter middag. Pastasnäckor äger!
20.00 - Bullbak här hemma. Jag orkade inte göra mer än att pensla och sockra. 
21.00 - Slog mig ner i soffan för att kolla på dagens avsnitt av favoritserien. Svenska Hollywood fruar it is. Här tog även mitt "ett foto i timmen" slut. 

RSS 2.0