no one, absolutely no one, has the right to take someone's happiness away.

Såg denna dokumentärfilmen igår. Grät mig igenom i princip hela filmen. Att sådant här händer är ingen nyhet, men jag tycker bara att fler ska öppna ögonen och göra något. Inte som personerna i den här filmen, som tror att mobbning slutar med ett "förlåt" och en handskakning. Tragiskt. Rekommenderar alla att se filmen. 

Vill ha!!

Åhh vad jag vill ha dessa skönheter. Samtliga går att hitta på Topshop och Romwe

jaa

Fick en fråga. Svar: Ja det är jag. Är du? 

världens vackraste plats

Bilder från älskade Frösön. 
Mitt liv rullar för tillfället på ganska bra. Går i skolan några ynka timmar varje dag. Hänger med mina fina vänner, skrattar och mår. Har inga läxor (ska inte klaga, men känner mig lite rastlös pga det..) och vädret suger. Tränar, jobbar och lever. Ja, ungefär så ser mitt liv ut just nu för er som undra. Längtar tills snön kommer nu faktiskt, så att det snart kan bli sommar igen. 

diamonds - Rihanna

http://www.rihanna7.com/ Hur bra. As bra. 

And I will not tell the thoughts of hell


Babel - Mumford & Sons

Det bästa som hänt. Perfektion. 

update

Hola amigos! Kul att ni fortfarande tittar in här! 
Här är några fina bilder från mobilen som tagits den senaste tiden. Har haft en fin helg för er som undra. Firade bland annat min syster som fyllde 20 i lördags (GRATTIS) och tog en sista båttur för den här sommaren. Nu är skolan igång igen efter att ha varit ledig en vecka(det var nice). Känns inte sådär jättejobbigt direkt. Hade dock en fullspäckad skoldag, vilket var lite småjobbigt. Efter skolan gick jag hem till Hanna och chillade lite innnan vi drog ner på träningen. Helt okej dag alltså. Nu ska jag snart dra mig mot sängen! 

Don't you worry child

 Kärlek. 

lycka

Underbara måndag. Ledig från skolan den här veckan vilket betydde sovmorgon för min del. Fick köra min första tennisträning sen i februari idag. Känslan att spela en hel timme utan att det gör ont någonstans är lycka. Nu är jag äntligen back on track. 

senaste

Vet att jag suger på att blogga. Tänker inte lova att bli bättre dock. Funkar liksom inte.. 
Har gjort så mycket sen jag skrev sist, så tänker inte börja rabbla upp allt nu. Istället bjuder jag på några bilder från min mobil. Se och njut. 

RSS 2.0