flätor och american pancakes

Lite bilder från de två senaste dagarna. Har mest gått runt i en egen liten bubbla. Har känt mig som en liten pluggis, då jag och Linnea har intensivpluggat allt vi legat efter i de senaste dagarna. Har även levt på  american pancakes till frukost denna vecka, mumma. Idag har jag förutom skola även varit på kören. Dagen avslutades med en middag hemma hos mig tillsammans med Trixie, Ingrid och Lisa. Himla mysigt! 
Imorgon beger jag mig mot Övik för att tävla för första gången sen i februari. Nervöst........

måndagsliv
Så var ännu en måndag i mitt liv avklarad. Denna måndag har bjudit på dubbla tennispass, 45 minuters skola, fjanterier/fika/plugg med linnea, häng hos Hanna och ett kvällsmöte. Fina dag. Nu myser jag med en ny Elle-tidning i min hand. Är dock så enormt trött just nu att jag tror det är dags att vila ögonen ett tag. godnatt my little ponnys

We're painted red to fit right in

Idag har varit en sådan där kall dag. Sådär så att lungorna stelnar och tårna gör ont. Sådär så att man tar på sig alla varma kläder man kan hitta och sedan kryper ihop i sängen för att försöka bli varm igen. Idag längtade jag tillbaka till värmen. Helt klart. 

the ways of the old, old winds blowing you back 'round

Idag har varit en bra dag. Tog bland annat tag i mitt liv och släpade mig till kören efter ett halvårs uppehåll. Som jag saknat den där dagen i veckan då jag fått sjunga med mina vänner, skratta och bara ha den där underbara känslan i kroppen. Älskar att sjunga, ojoj det är underbart. 
 
Fick en fin kommentar här på bloggen förut. Där jag bland annat fick frågan om jag kunde göra "ett foto i timmen - dagen" igen. Tycker det är så otroligt kul när ni läsare kommer med önskemål och kommentarer, det tackar jag för! Så som svar på frågan: ABSOLUT! Jag ska bara hitta en bra dag, så ska jag se till att fixa det! 

vintertisdagHej på er! Har haft en sån otroligt bra/jobbig/rolig/ångestfylld/sorglig/fin dag. Har gjort min plikt i skolan, bland annat ett ångestfyllt matteprov som tillslut gick bra. Sedan gjorde jag min plikt som tränare, innan jag tog mig igenom ett jobbigt men roligt tennispass. Slutligen tog jag en kvällsfika med världens bästa Elin. Pratade, skrattade och bara hade det bra. Imorgon flyttar hon till Uppsala. Herregud vad jag kommer sakna henne.

pannkakor och fina vänner


dagen började med ett pass tennis. Fick äntligen träffa min älskade Hanna som varit i Austaralien i en evighet, lycka! Avklarade sedan en inte allt för jobbig skoldag. Dagen avslutades med pannkaksfest tillsammans med Sixten och Erik, det var fint!

so happy

Hola Blogish.
Nu är jag hemkommen från utlandet sen nån dag tillbaka. Hade det otroligt varmt och skönt! Filmade under hela resan, så tänkte klippa ihop en liten film sen och visa er. 
Annars har min helg varit väldigt lugn. Imorgon börjar skolan för min del på riktigt, vilket känns lite jobbigt. Som tur är har jag mina underbara vänner att skratta ikapp med. 

adios
on our way to Gran Canaria!!!!

nyår

God jul och GOTT NYTT ÅR mina kära bloggläsare!!
Jag har haft en helt underbar jul med mina nära och kära. Har blivit en hel del julmat och en hel del mys.
Det nya året firades in med de sex underbara tjejerna ovan. Kvällen och natten spenderdaes på lite olika ställen, så som det brukar bli. Kunde inte ha fått ett bättre slut på 2012, och en bättre början på 2013. Nu mina kära vänner börjar vi om på nytt. 

RSS 2.0