rädd att jag kanske hade läst dig fel

Är helt slut efter en dag med dubbla träningar som kommer ge mig världens träningsverk imorgon, plus idrottsteori och utvecklingssamtal.
Nu ska jag äta, och sen blir det lite plugg.
puss

life is a prize

Några bilder från min visit i huvudstaden. Tyvärr får ni ju inga bilder från Rihanna, eftersom hon övergav oss i globen sorgligt nog. Men jag hade i alla fall några superbra dagar med min älskade vän. Jag saknar dig.

i nearly left the real me on the shelf

Började morgonen med morgonträning. Kom hem vid tio eftersom jag inte har någon skola idag. Somnade i soffan och vaknade upp två timmar senare av att det regnar ute. Hejdå snö.
Nu ska jag göra klart några lägeruppgifter och redigera bilder från när jag hälsade på älskade Lotta i Stockholm. Lägger nog upp någon bild här lite senare!
puss

svara svara svara

Skulle vara väldigt snällt om ni kunde svara på min käre vän Ingrids marknadsundersökning. Det tar cirka fem sekunder, alltså bara några klick på era snygga datorer! Tack på förhand!

vinter

Två bilder från helgen. Blev lussebullsbak och SNÖ på backen. Nu är det vinter på riktigt.
Kom precis hem efter två timmar "skola". Har lägervecka den här veckan, men blir en del idrottlektioner och lite annat ändå. Nu ska jag snart iväg på träningen.
puss

NIU är bra

Sitter just nu i min supergosiga NIUtröja och dricker oboy. Ska snart dra mig mot skolan för en 90 minuters film och efter det får jag helg. Skönt! Ikväll ska jag vara med mina älskade vänner. Jag kanske skriver lite senare om ni har tur,
puss

tears don't mean you're losing

Idag är en bra dag. Tog mig igenom ett hårt gympass, idrottsteori, historiaprov och tre timmar psykologi. Fick sluta tidigare och begav mig hem för att äta gröt. Har också ätit pepparkakor, och jag kom på mig själv med att sjunga julsånger(min systers fel). Jul är kul, men jag vill gärna ha sommar.
Efter jag ätit drog jag och Ingrid oss mot muf. Ruuligt var det!
Nu ska jag sova, för imorgon är det en bra dag.
puss

det rullar

SKÖN dag. Träning, två lektioner och öppet hus på skolan. Roligt!
Nu har det pluggats, som vanligt. Livet är tufft, eller hur var det nu? Här sitter jag och klagar över att jag får en bra utbildning, medan barn över hela världen svälter. Fan tragiskt..
Nu ska jag ta och njuta och lära mig av nästa läxa.
puss

Whatever happened to the funky race?

Nu har jag pluggat färdigt för den här dagen. Helt totalt slut. Efter den här veckan tänker jag inte plugga en enda liten sekund mer fören jag fått några dagar fria från läxor.
Nu ska jag dra mig mot sängen. Imorgon väntar morgonträning, två lektioner och sen öppethus på skolan vilket betyder att vi är lediga. Skönt!!
puss

There’s a lot to be said and to be done today


Kom hem för ungefär två timmar sen. Började dagen med tennis, som jag längtat. Äntligen hyffsat frisk. Sen blev det skola. Slutade tidigare dagen till ära, yey!
Nu sitter jag med läxor, som vanligt. Tog en paus och råkade komma in på ett klipp från storsjöyran 2011. The Ark. Åh, vad jag vill tillbaka dit just nu. Kika in 0.51, kärlek.
puss

people cry,not because they´re weak. It´s because they´ve been strong for too long.

Tog en bloggpaus över helgen, om ni undrat varför det inte kommit upp något inlägg här i bloggen.
Hade förövrigt en lugn helg. Blev mys med Hanna, pepparkaksbak, plugg och vila.
Idag hade jag världens sämsta dag. Orkar inte ta upp allt, men jag höll på att bryta ihop helt ärligt.
Nu har jag ungefär 9999999999 miljoner läxor att ta tag i. Som jag längtar efter lov.
puss

vi beter oss som djur

Kom hem för ett tag sen. Dagen har spenaderats på skolan och muf. Trevligt. Elin gjorde en über häftig fläta på mig idag runt hela huvudet. Kände mig cool. Bara så att ni vet!
Nu tänkte jag krypa ner i soffan och läsa sofis mode.
puss

drog en tårta

Dagen började som vilken annan dag som helst. Skola. Efter skolan skyndade jag mig mot hornsberg för att uppträda med kören. Efter det blev det firande av min moster som fyller år idag. Gratulerar!
Kom hem runt nio, duschade och nu ska jag plugga. Ligger en sofis mode nere i vardagsrummet och väntar på att jag ska plugga klart. Så, vi hörs en annan gång.
puss

Turn away cause I need you more

Dagens: tröja-Primark London, halsband-Primark London.
Kom hem för ungefär en timme sen. Drog mig iväg till skolan idag. Saknade min kära klass. Slutade runt halv fem, så då drog jag mig mot kören.
Nu har jag precis ätit middag. Om en stund kommer Linnea hit för lite plugg. Fint!
puss

så skönt att få försvinna ett tag

Dagen har spenderats hemma, sjuk. Så passade på att fixa med lite bilder från London när jag ändå inte hade något annat att göra. Dröjde ett tag eftersom jag aldrig haft tid för att redigera och fixa.
Hoppas ni gillar det och inte är less på alla mina tusentals bilder från London. Men hade ändå inget intressant att blogga om en dag som denna, så att få kika på något kan ju inte vara helt fel. Eller?
Nu ska jag lägga mig och läsa min fyrahundrasidors bok på engelska som jag var "smart" att välja som engelskaläxa.
puss

tränarutbildning

Hann aldrig blogga i fredags. Kom på att jag skulle till övik på tränarutbildning. Så i lördags, 06.00, bar det av mot övik med ett härligt gäng. Hade två dagar med tennis, massa skratt och en överlägsenhet i kortspel.
Nu har jag bara tagit det lugnt. Hoppas på att jag är friskare imorgon så att jag kan ta mig iväg till skolan.
Nu blir det sova. Godnatt kära bloggläsare.
puss

vi är bra

Vaknade upp ännu sjukare än jag var igår. Även min personliga tränare var sjuk idag, så blev alltså inget gym. Kul liv.. 
Hoppade skolan idag också. Satsar på att bli frisk någon gång innan jul istället, typ.
Sitter just nu hopkrupen i soffan med Johan Alanders album punkt strömmande ur högtalarna. Redigerar bilder från London. Tänkte slänga upp några stycken här lite senare.
puss

good day

Dagens: skjortväst-London, väska-London.
Enormt lång skoldag. Började tjugo i nio, sen fick klassen några timmars hål så då drog vi tjejer ner på stan. Inhandlade ett par gråa knästrumpor på bikbok. Femtio procents rea på allt i butiken, galet.
Slutade skolan vid fem så då åkte jag hem och åt middag. Lite senare kom Linnea hit. Blev lite plugg, massa skratt och glass. GOTT!
Nu ska jag sova hade jag tänkt. Imorgon väntar gym med personliga tränaren, så bäst att försöka vara lite friskare och piggare imorgon!
puss

Juicy gossip

Har inte orkat bloggat idag. Kom hem runt halv åtta efter att ha spenderat dagen på skolan och som tränare på tennishallen. När jag kom hem satte jag mig och åt middag. Där blev jag kvar i x antal timmar, tills jag äntligen orkade resa på mig. Sen kröp jag ner i sängen och skypa med mina kära vänner alex och johannes.
Nu ska jag sova, så att jag kan bli frisk! Har inte tränat på två veckor, pallar inte sitta hemma och inte göra någonting en enda dag till. Orkar ju ingenting längre..
Tänkte bara säga att jag är med på en tävling på JuicyGossip! Jag tycker ni borde kika in och kolla priserna, för dom är underbaraaaa!
puss

-

dagens: skjorta-london.
Sitter just nu på skolan. Vaknade halv nio imorse, sen drog jag iväg till skolan vid tolv. Började dagen med ett prov. Roooligt. ehh.
Slutar halv fem idag, sen drar jag mot tennishallen för att vara tränare i två timmar.
puss

jag är inte död, bara lite frånvarande

vill så gärna att tatueringen på bilden ska vara äkta. men tyvärr är den inte det. hennatatuering-140kr camden market. yey.
Nu är jag back on track kära bloggläsare.
Kom hem från London igår kväll. Resan hem var allt annat än lugn. Började med att alla tunnelbanelinjer som kunde ta oss till flygplatsen var avstängda. Fick panik och fick ta hjälp av några fransmän. När vi väl hade hittat en linje vi kunde ta till flygplatsen visade det sig att den inte gick hela vägen fram. 50 minuter innan flyget skulle gå satte vi oss på en buss mot flygplatsen och när vi kom fram hade de stängt incheckningen. Med gråten i halsen lyckades jag och kusinen ändå komma med på planet efter lite prat och fix OCH utan att betala en krona för min väska som hade övervikt(hade med mig massa saker från min syster som ska flytta hem). När vi satte oss på planet kunde vi äntligen andas ut, trodde vi. Dock upptäckte vi att våra flygbiljetter bara gick till Oslo(vi skulle mellanlanda i Olso och sen åka vidare till Stockholm). Så när vi anlände till Oslo hade vi 40 minuter på oss att fixa med bagaget och fixa med flygbiljetterna. Med noll kronor på mobilerna och några få kronor i plånboken förberedde vi oss på att bli fast i Oslo. Med, ännu en gång, gråten i halsen sökte vi upp några som kunde hjälpa oss. Som tur var så höll de planet för oss och fixade med biljetterna på bara nån minut. T A C K!
En timme senare kommer vi fram till Stockholm. Superglada att vi hade överlevt!
Jag sa hejdå till emelie och begav mig mot incheckningen för nästa flyg hem till Östersund. Den arga mannen vid incheckningen skällde ut mig för min övervikt och sa att jag skulle få betala. Less på livet som jag var och med tårar i ögonen efter en skitdag tog jag upp kortet med de få hundralappar jag hade kvar. Innan jag hann betala gav han mig en medlidande blick och sa att jag slapp undan för den här gången. T A C K D U A R G A M A N!
Annars har jag haft en väldigt bra vecka! Stockholm var underbart, och London lika underbart. Fick även med mig lite smått och gott hem. Fick även med mig en ännu värre förskylning hem än den jag hade när jag åkte. Som tur var hade jag ledigt från skolan idag. Blev sova till klockan slog ett. Sen tog jag tag i läxor. Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande, imorgon väntar prov.
Långt blogginlägg, hoppas ni orkar läsa.. hehe.
puss

@London

Drar runt i London med systern och kusinen. Livet leker.
Idag har det shoppats och ätits, ungefär. Fick min vilja igenom, så imorgon drar vi till Camden. Ä L S K A!
Hoppas ni har ett bra lov,
puss

sari och lotti

älskar dig min älskade vän.
Hej där alla bloggläsare! Hann aldrig slänga iväg ett inlägg innan jag åkte. Just nu befinner jag mig i alla fall i Stockholm sen två dagar tillbaka. Spenderade dom första två nätterna och dagarna med Lotta. Ä N T L I G E N. Ikväll var det meningen att allt skulle avslutas med världens bästa rihannakonsert. Efter 45 minuters väntan(i ett fullsatt globen) går det ut en man på scenen och meddelar att konserten blir inställd. Gråt. Besvikelse. Sjukligt deprimerad just nu..
Nu sitter jag hemma hos älskade kusinerna, där jag sover inatt. Imorgon drar jag och Emelie vidare till London. Får Ä N T L I G E N träffa min kära syster. Härligt!
Kommer hem på sändag kväll, så förvänta er inget inlägg fören då.. Ha det så bra!
puss

RSS 2.0