reunion

Startade dagen med en sovmorgon till ett, sen begav jag mig till skolan för tre timmars information. Efter det drog jag och Linnea ner på stan för lite shopping. Livet är ju gött! 

tjejmiddagar är alltid bäst


I lördags firade jag världens bästa Hanna tillsammans med nio andra härliga brudar. Blev god middag, prat och skratt i massor! 
I går var det nästa födelsedagsbarn på tur. Drog ihop en överraskningsmiddag på Eastern till Disa med tjejerna i klassen(nästan alla..). Var så roligt att träffa alla igen, som jag saknat dom! Sen tog vi våra fulla magar och släppade oss hem till Disa och Ida för lite te, russin och prat. 
Idag fick jag avsluta mitt sommarlov för denna gången. Hade idrottsdag heeela dagen, inte helt oväntat. Fick i alla fall träffa alla klasskompisar vilket var megaroligt! Resten av dagen spenderade jag på en introduktionskurs på körskolan. Bland det tråkigaste jag gjort. Menmen, nu ska här övningsköras. Woopwoop! 

Till dig

Dagen efter min födelsedag(är nån vecka sen nu, men iaf..) fick jag ett brev i posten. Det var mina fina vänner Lisa och Ingrid som knåpat ihop en skattjakt åt mig. Har nog inte fått så många konstiga blickar som då, när jag skrattandes cyklade runt på frösön i jakt efter några brev med nyklar i. Tillslut hittade jag till målet vid en av frösöns stränder. Där fick jag underbart fika och presenter. Fick som ni kan se på bilden ett solglasögonfodral + egendesignad putsduk. Fick även en bok som gjorde mig så glad och rörd att tårarna kom. Tack för en megafin överraskning. Ni är bäst!

Krakow 2012 2

Lite mer bilder från Krakow! 

Krakow 2012

I juli åkte jag med familjen till Krakow i Polen, vilket många redan vet. Är ju inte sådär jättevanligt att åka på semester till Polen, men när man har en familj som vill prova på nya saker är det sådant man får ta. Hade inga som helst förväntningar på resan, men på flyplatsen började jag verkligen tvivla då jag upptäckte att de enda som skulle med på planet var min familj och polackerna. hehe. MEN det visade sig bli en helt fantastisk resa! Strosade runt på vackra gator och ett magiskt torg, åt gott, shoppade (tro det eller ej, men Polen hade de flesta butikerna så som H&M osv..) besökte sevärdheter och hade allmänt bra. Var även huuur billigt som helst! Inte nog med det hade vi 35 graders värme hela veckan(vilket kanske inte var sådär superhärligt då vi inte hade någonstans att bada...menmen). Hade riktigt underbart! Tänkte visa några bilder. 
Fick besöka Auschwitz och Birkenau, vilka var de största av Nazitysklands koncentrations- och förintelseläger. Var otroligt hemskt att se, men ändå väldigt bra och lärorikt eftersom jag nu fått se allt med egna ögon. Att läsa om det som hände är en sak, men att få uppleva(det som är kvar) gör det så mycket lättare att förstå och ta in. Trots att bilderna knappast visar hur stort, obehgligt och hemskt det var ville jag dela med mig av några bilder iaf. 
kommer upp några få bilder till senare.. 

en vecka i juli

Tänkte att jag skulle ta tag i bloggandet nu igen, och den här gången på riktigt.. 
Har suttit hela kvällen och fixat med alla mina bilder från i sommar. Har blivit en hel del = jobbigt att rensa. Bestämde mig i alla fall för att sätta ihop lite bilder från veckan i juli, då Lotta var här och hälsade på. Hade en galet härlig och rolig vecka, vilken avslutades med en magisk Yranhelg. Dansade, sjöng, skrattade, lyssnade på megabra musik, hängde med underbara vänner, var uppe långt in på nätterna och bara mådde. Fick bland annat lyssna på ett av mina absoluta favoritband - Urban Cone, krama grabbarna i Nause och hålla både Rebecca och Fionas hand. Livet lekte! 

underbar


bilder bygger minnen

Alltså jag är verkligen dålig på att blogga. Men jag blir sjukt glad när jag ser att många av er fortfarande tittar in här varje dag! 
Var bara tvungen att lägga upp det här. Bilder från min mobil, som nu ska uppgraderas efter sisådär tre år till en lite modernare. Har haft många fina stunder med min käre gamla LG som ni kan se. Peace

LA BITCHES 5

Tänkte lägga in ett sista inlägg med bilder från LA. Förhoppningsvis är ni som ville se bilder nöjda nu.. 
Resan var i alla fall en av de bästa resor jag gjort. Fick besöka ställen jag alltid drömt om att besöka, se nya spännande saker, äta god mat, shoppa, sola & bada och bara strossa runt på gator och i gränder. 
Tänkte ge er ett tips om ni funderar på att åka till LA: Bo inte i Downtown LA! Vi bodde på ett riktigt fint hotell där, men själva Downtown var inte speciellt roligt. Det fanns inte så mycket affärer (mest bara massa fjantbutiker..)och kryllade av kostymnissar och uteliggare. Sedan tog det ungefär en timme att åka till Hollywood-hållet, där vi spenderade all vår tid. Bara ett litet tips sådär.. 

LA BITCHES 4

Här är bilder från The Getty center, Santa Monica, Beverly Hills och Walt Disney Concert Hall. Mycket sevärt!

LA BITCHES 3

Tänkte bjuda på lite fler LA bilder nu medan jag är i Umeå. Här är några bilder från Santa Monica med den otroligt stora, långa och underbara stranden. Ett måste att besöka!

umeå

Efter en underbar yra drar jag nu till Umeå. Ha det!

RSS 2.0