young, wild and free

Hej där mina trogna läsare! 
Idag kom jag hem efter en veckas semester i LA. Skrev inget om det här i bloggen då resan bokades en vecka innan vi åkte, och för att det blev lite knappt om tid innan vi begav oss. Hade i alla fall hur bra som helst. Fick besöka och se saker som jag alltid drömt om att göra, sola&bada och shoppa. Inte helt fel.. Tänkte dela med mig av lite bilder inom kort!
Nu ska jag ta igen en veckas missat skolarbete. Känns bra!

trashed jeans

Fick en impuls och bestämde mig för att trasha mina trasiga och slitna jeans. Tog år och dagar, och det är fortfarande inte klart. Men fytusan vad roligt det är. Kreativt.

good morning sunshine

Fint väder idag igen.

real beauty


Ny design

Fixade med en ny design idag, blev inte precis som jag tänkt mig men får fixa till det senare. Om ni inte kan se den, tryck F5!
Annars då? Har skrikit, svurit och hoppat upp&ner i soffan, men ändå förlorade Sverige i hockeyn. Man blir ju inte annat än less....

hej torsdag

Älskar känslan när man vaknar på morgonen och tror man försovit sig, men sen kommer på att man inte har någon skola. Sann glädje! Den glädjen höll i sig tills jag tittade ut genom fönstret. Grått, grått & grått. Jo men det är ju trevligt, absolut.

helg

Började dagen med nationella prov, vilket förhoppningsvis gick bra. Sen drog klassen ut till Frösön där vi kröp i grottor och klättrade. Trodde helt seriöst att mitt liv skulle ta slut i en av dom där trånga, kalla, isiga och mörka grottgångarna. Fegis jag är.. Menmen, jag klarade det och hade väldigt roligt!
Avslutade dagen med Ingrid på stan, göööött. Nu ska jag ta en dusch och njuta över att det är långhelg.

sommar

Går och lägger mig med sommarkänslor gånger tusen. Nu är det inte långt kvar!! Naaattti!!

avklippt for real

Idag klippte jag av mitt hår på riktigt, dock inte så suuuuuper kort. Men ändå otroligt kort. Lite ångest framkallande.

i own that

Efter en relativt chill skoldag drog jag mig hem till Linnea för lite prat, skratt och plugg. Lyckades göra klart en uppgift som skulle in i oktober. Känns otroligt lättande! 
När jag kom hem framåt kvällen hade jag fått ett roligt litet paket i brevlådan. Haha, var från ingen mindre än min sköna böna Lisa. Har jag underbara vänner eller?
Nu ska jag snart dra mig mot sängen. Två dagar kvar av den här skolveckan känns ju inte helt fel...

good things come in small packages

Bröllopet igår gick mycket bra, trots att det blåste som tusan där vi var och att vi nästan inte kunde låtarna.. Lagomt lättad!
Spenderade min dag till att sova ut, läsa 150 sidor i The Notebook och bara fixa&dona. Älskar söndagar.

äntligen fredag

Efter ett ganska lätt mattenationella fick jag äntligen helg. Blev till att åka till sjukhuset för magnetröntgen direkt efter skolan för att kolla upp min rygg. Fick ligga i en sådan där cool maskin, helt klart en upplevelse. 
Efter det åkte jag hem till Alex för att träna inför bröllopet imorgon. Sjukt nervöst!! 
Kvällen avslutades med hockey. Så otroligt irriterande match. Finner inga ord, därför går jag nu och lägger mig. Natti! 


Some nights, I wish that my lips could build a castle

Nytt halsband, Mango - 150 pengar
Fick sluta runt två idag, efter ett nationellt prov och en redovisning. Skööönt! Inte lika skönt var det att det regnat idag, eller att jag glömde nyckeln hem... Meeen man ska inte klaga!
Nu ska jag träna på lite låtar inför bröllopet på lördag!

fina, glada och underbara

Några bilder från min helg i Stockholm. Tog inte så många bilder ovanligt nog, men blev några lökiga, fina och glada bilder. Hade i alla fall en toppenhelg! Ni får tyvärr ingen bild från LMFAO, men det räcker med att säga att dom ägde!!
Nu ska jag sova, godnatt!

new in


skjorta-beyond retro, shorts-h&m
Idag har jag bockat av två nationella prov, i spanska. Gick otroligt dåligt, och hann tyvärr inte ens göra klart det ena provet. Menmen, verkade inte gå så mycket bättre för nån annan heller så jag grinar inte. 
Fick i alla fall sluta några timmar tidigare denna soliga dag, skönt! Drog iväg på kör och sen drog jag vidare på ett möte. Nu ska jag ta tag i lite plugg! Kanske slänger upp några bilder från Stockholm senare. Om ni har tur..

säger hej

Slänger upp en lite äldre bild från Charlies blogg, då jag inte har någon ork att fixa egna.
Hej alla mina trogna läsare!
Har blivit otroligt dålig uppdatering nu på senaste tiden. Var dock i Stockholm hela helgen, så det är därför bloggen stått lite stilla. Har så mycket för mig just nu, så har inte så mycket tid över till att blogga. Hoppas ni förstår. Tänkte i alla fall skriva att jag lever, och är på g igen! Lovar att jag skriver igen imorgon. Men nu måste jag sova. Imorgon väntar nationella prov, yesssss! Godnatt!

en solig dag i maj

Har haft en toppenhelg i Åre med Lisa, Ingrid och Trixie. Har skrattat och mått allmänt gott. Mådde så bra så jag fick ångest när vi tog tåget hem i söndags kväll. 
Gårdagen spenderade jag med en massa härligt folk. Började med pizza tillsammans med några härliga tjejer hemma hos Disa. Resten av kvällen/natten spenderades lite överallt i hela Östersund. Hade i alla fall en superbra valborg! 
Idag vaknade jag till strålande solsken. Satte mig i solstolen med en bok, vilket resulterade i ett bränt ansikte. Kvällen spenderades med Alex. Planerade lite inför ettt bröllop som vi ska spela på. Hur roligt som helst!! 
Nu ska jag snart dra mig mot sängen. Godnatt!

RSS 2.0