världens bästa

Jag saknar min älskade kanin. Jag önskar att jag fortfarande var liten. Jag vill ha sommar och en solero shots.

lost myself again

Allmänt tung dag. Av någon anledning vill det aldrig gå bra för mig. Jag kan bara tacka och ta emot.

måndag

Bilder från min söndag. Hade det underbart chill.
Idag har varit en otroligt onödig dag. Kom till skolan tio imorse, fick veta att alla dagens lektioner förutom en mattelektion blvit inställda. Var dock tvungen att stanna kvar HELA FREAKING dagen för att våran mentor skulle ta frånvaron på sista lektionen, för att sedan lämna oss utan någon lärare. Blev ungefär fem timmars hål som gick åt till att plugga. Halv fem begav jag mig hemåt för att sätta mig med ännu mer plugg. Det är gött att gå i skolan!
Nu ska jag sova. Imorgon ska jag äntligen få gå och kolla upp alla mina skador. Lättnad!

homies

Gårdagen spenderade jag på tennishallen och ute i det soliga vädret. Mot kvällen kom världens bästa Linnea hit(bilden är dock från skolan i fredags). Mysigt! Nu ska jag ta mig ut i finvädret. Behöver sol och frisk luft innan det blir måndag igen..

Share our laughs and cherish our tears

Kom hem runt tre idag. Hur underbart som helst att vara hemma innan solen gått ner för en gångs skull. Så jag tog med mig kameran och gick ut ett tag. Tre plusgrader, smältande snö och sol. Hur underbart som helst. Nu vankas det middag här hemma. Spenderar kvällen i soffan för första gången på ett tag. Som jag längtat.

godmorgon

Godmorgon! Imorse vaknade jag av, tro det eller ej, fåglar som kvittrade utanför mitt fönster. Trodde för en sekund att det var sommar, tills jag såg snön. Nu sitter jag och äter en riktig frukost för första gången den här veckan. Sen drar jag mig in mot skolan i fin vädret!

Cheers to the fricken' weekend

Nu har jag tagit mig an kvällens läxor. Imorgon väntar sovmorgon, så sjukt skönt. Så nu tänkte jag dra mig mot sängen för att ta igen alla timmars sömn jag förlorat den här veckan. Lämnar er med den här underbara låten som får mig att längta till sommaren gånger 1000. Snart så!

livet leker

Denna tygpåse följde med mig hem från Umeå, 100 pengar på tshirt store. Vacker.
Idag har jag lekt och tävlat på skridskobanan med min kära klass. Det gick bra även fast jag inte är lika duktig att ta mig fram på ett par skridskor som majoriteten av klassen (hockeykillarna). Plusgrader och relativt bra väder tackar jag vädergudarna för. Känns sjukt underbart att det snart är vår och snön snart börjar tina bort. Snart är det lov också. Livet leker ju. Nu ska jag plugga gärnet!

do not fall asleep tonight

Det här är jag, fast inte idag. Har inte så mycket att säga förutom att jag ska sova nu. Försov mig imorse trots att jag hade sovmorgon till halv elva, så jag ska inte köra en favorit i repris på den tänkte jag. För övrigt var det strålande solsken och nollgradigt i Östersund idag. Underbart! Fick dock inte ta del av det underbara vädret då jag slutade precis när solen börjat gå ner och kvällen börjat närma sig. Imorgon hoppas jag att solen vågar titta sig fram igen då jag och klassen ska visa upp oss på skridskobanan. Vore otroligt skönt! Aja, nu ska jag hoppa i sängen.

glassigt

Allmänt dryg dag. Tog mig in mot hallen vid sju i morse för att träna tennis för första gången på en månad igen. Var dock tvungen att bryta efter bara fem minuters uppvärmning. Så där försvann min glädje lite. Tog mig sen igenom två lektioner och ett nationella prov innan jag fick åka hem. Blev ännu mer besviken när alla semlor var slut på ica, så jag var tvungen att äta b&j's den här fettisdagen. Fast okej, det är ändå godare. Så jag förlåter alla er som köpt upp alla semlor i hela östersund. Hoppas dom smakade bra, för det gjorde min glass.

i'm so god damn happy

weheartit.com
Har haft en underbar helg i umeå med mina sköna grabbar. Ni är bra. Nu är jag tillbaka i vardagen för en sekund vilket är helt ok. Imorgon ska jag träna tennis. Kan inte sluta le åt att allt är så perfekt. Jag är så sjukt lycklig just nu. Livet leker.

Grattis i efterskott j.jansson numera 18 hela år, du får en hel rubrik tillägnad bara för dig!

Bilden togs inte idag, den är helt random och den är inte i bra kvalitet. Men ni vill inte se mig just nu.
Dagen har varit fullspäckad. Tog mig till skola kvart i nio för yoga med klassen. Blev bjudna på saft och bullar av våran snälla psykologilärare, score! Sen slutade jag runt fem så då drog jag och Rebecka ner till gymmet och köttade lite. Efter det kom Elin ner till gymmet så då körde vi spinning, innan jag drog mig hem från gymmet runt åtta. Nu har jag ägnat kvällen till att vila. INGA LÄXOR och NEJ jag skämtar inte. Fett skönt med en ledig dag. Nu ska jag sova så jag blir frisk till helgen!

ny design

adjö gamla fula header...
Nu har jag ändrat lite i min design. Dock bara tillfälligt. Ska fixa den på riktigt när jag har tid, men var så less på min fula header att jag var tvungen att byta. Om ni inte kan se den, tryck F5.
Nu ska jag dra mig mot sängen.

skönt att man är kry

Snobbe bilden av Linnea, dock är den nån vecka gammal. Den tiden då jag faktiskt var lite brun, wehoo.
Tvingade mig upp ur sängen idag trots att jag mådde mindre bra. Tog mig en dusch, satte på mig myskläder, slängde i mig alvedon och hostmedicin och sen drog jag till skolan sådär lagomt sliten. Min röst svek mig tyvärr idag så det har varit ett ända stort hostande och kraxande(underdrift). 
Tog mig igenom allt som skulle göras under dagen och begav mig sen hem vid fem. Nu har mitt huvud exploderat och snart hostar jag upp mina inälvor. Huvva nu blev det äckligt. Dags att vila.

älskar mat

Förgyllde min kväll med en semla. Annars så har jag suttit med läxor hela kvällen, som vanligt. Har även hunnit uppmärksamma att det här med "forever alone" har gått lite överstyr. Alla hjärtans dag har tydligen blivit en dag då alla kan beklaga sig över att man är singel istället för att sprida lite kärlek runt omkring sig. Snälla nån, gå och ät era semlor och godishjärtan så ska ni nog se att det blir bättre sen. Skickar er alla mina hjärtligaste kramar, Puss och gull!

alla älsklingars dag

Tog mig en skön sovmorgon till tio dagen till ära. Kände dock för att ligga kvar i sängen hela dagen då huvudet värkte, halsen gjorde ont, näsan var igentäppt och hostan tog död på mig. Känns ganska så typiskt att bli sjuk nu.. meeeeen eftersom det idag är alla hjärtans dag bestämde jag mig för att kliva upp. Drog mig lite senare in mot stan för en smarrig kärlekslunch med Linnea och Mathilda. Sen begav vi oss mot skolan för två helt onödiga lektioner. Nu har jag bara chillat lite. Ska sätta igång med dagens dos läxor. Wehoo.

livet är till för att leva

Några härliga bilder från min helg som förövrigt var superbra. Min älskade Lotta kom hem över helgen så i fredags blev det både en fika på stan med några härliga tjejer, en middag hos Sunna med Ingela och Lotta och mot kvällen åkte jag, Lotta och Trixie hem till Ingrid där hon och Lisa väntade för en myskväll. Lördagen spenderades med Ingrid. Vi var på stämma hela dagen och avslutade dagen med en middag på Marité tillsammans med muf. Sov hos Ingrid och när vi tillslut vaknade på söndagen bestämde vi oss för att göra american pancakes och scones. Failade lite smått i köket, men blev ändå en lyckad och sen brunch. Mot kvällen tog jag mitt pick och pack för att bege mig hemåt. Till natten vankades melodifestivalrepris med syster min. Ulrik Munther ägde och alla andra var pinsamt dåliga!
Den här måndagen var allmänt seg och tröttsam. Överlevde dock och har nu spenderat HELA kvällen med mina läxor. Man älskar ju livet. Imorgon är det alla hjärtans dag. Sprid kärlek.

Alerikho

Min house-älskande vän Alex och två andra grabbar har nyligen startat en grupp, Alerikho. Jag tycker dom är grymma, och att ni absolut ska lyssna på deras nya låt Colours Ft. Fanny Lindqvist. Ni kan även gilla dem på facebook! Länk till sidan -> HÄR!


ordning och reda

Ja, jag vet att jag inte renoverat garderoben än..
Fick lite smått panik över mitt rum som har sett ut som ett bombnedslag (på riktigt, utan överdrift) den senaste tiden. Så nu la jag plugget åt sidan för att rensa upp. Så härligt! Imorgon tänkte jag ta tag i min garderob. Har planerat att slänga ut en hel del. Nu ska det bli ordning.
Nu tänkte jag dra mig mot sängen.

hårboll

Här är mitt mästerverk som jag gjorde dagen till ära. Var god acceptera lite hängande hår osv. Den var fin.
För övrigt har det varit en väldigt lång och seg dag. Jag drabbades av en fin huvudvärk så jag tog mitt pick & pack och drog mig hemåt istället för att försöka ta mig igenom den långa skoldagen. Nu har jag bara chillat, ätit alvedon och kollat på tv. Ska ta mig an lite läxor för ovanlighetens skull. Peace.

taggar inför framtiden

Har en hel del i skolan den här veckan så har inte så mycket tid över till annat. Idag tex klev jag upp tre timmar tidigare, då jag egentligen skulle haft sovmorgon, för att plugga. Åker till skolan, bockar av två lektioner och ett prov. Skyndar mig vidare till kören för att sjunga en trudelutt. När jag kommer hem slänger jag i mig lite mat för att inte dö av svält och sen beger jag mig på styrelsemöte. Tryckte i mig en semla, gott var det. Resten av kvällen kan ni ju gissa vad jag gjort. Den som gissar rätt får en rosa elefant.
MEN trots det så har jag ungefär en miljon saker att se fram emot. Man måste ju älska livet.

skön väder

Egentligen tycker jag inte om vinter. Inte alls faktiskt. Men en del dagar (ytterst få) är faktiskt riktigt bra. Med andra ord dom dagar då det är sol och högst minus 20 grader på termometern. Fast det bästa med vintern måste ju ändå vara att man kan sätta på sig hur mycket kläder man vill, men ändå frysa. Det är underbart.
Igår var det en av dom där underbara dagarna, därav dom sköna vinterbilderna här ovanför. Idag däremot spenderade jag min dag inne på Ikea och i butikerna i Birsta city. Det var trevligt det med. Nu ska jag sova!

underbar tjej

Är den här tjejen underbar eller vad. Jag skrattade så jag dog. Hon är det enda bra som hänt den här helt ohändelserika dagen. NU däremot sitter jag klistrad framför melodifestivalen. Är härmed uppbokad varje lördag. Tagga The moniker!!!!!!!!!!!

mysiga härliga kalla vinter

Härliga vinter. Man märker att det är kallt när benen tappar känseln av att gå från bussen till skolan, håret blir vitt av frost och kinderna får samma röda färg som jackan på bilden. Det är gött att sitta i klassrummet med vinterjackan på för att inte frysa ihjäl. Man kan inte annat än hata vinter så mycket att man älskar det. Minus 24 grader är inte dåligt.
Lägger skolan åt sidan för en sekund för att äntligen denna vecka få äta en riktig middag innan klockan halv nio.

tillbaaaaaaka

Hej där!
Som ni kanske misstänkt så har jag haft en liten bloggpause. Men nu är jag tillbaka igen. Wehooo!
Den senaste tiden har jag jobbat arslet av mig i skolan, varit på tävling i övik, blivit skadad-igen, skrattat och bara varit allmänt trött. Så mycket mer än så har ni faktiskt inte missat.
Men nu var det tänkt att jag skulle dra mig mot sängen. Ville bara säga att jag lever. Godnatt.

RSS 2.0