nytt&blandat

Dagens kläder: jeans-Primark London, Tröja-Forever 21 London, Skor-Primark London, armband-Weekday.
Var en något segare skoldag idag. Hade en massa information och prat. Slutade runt två, så då gick jag och köpte en kalender till skolan och sen drog jag upp till tennishallen för att lämna mitt schema och lite till.
Har nu precis ätit. Tänkte dra ut och springa om ett tag, känns som att det behövs.
puss

livet leker och rullar

Lite mer bilder från England, alla dessa är från våran dagstripp till brighton. Underbart var det! Sista bilderna kommer i morgon..
Hade verkligen en toppendag med klassen idag! Skrattade en heeel del. Efter vi hade spelat ishockey, basket, fotboll, friidrottat och simmat åktes det en hel del rutschkana och badades i bubbelpoolen vilket fick bli avslutetet på en väldigt fin skoldag.
Efter skolan tog jag mig till Wargen för ännu en gymnasieföreningsintervju. Åkte sen fort hem, åt och sen drog jag mig in till stan igen för den sista intervjun. Kan säga att det har gått bra, dock går jag inte ut med mitt beslut än i bloggen.
Nu tänkte jag hoppa ner i sängen.
puss

back to basic

Slänger upp några bilder från London, resten kommer imorgon. London var fint och underbart, men nu är man tillbaka till verkligheten. Imorgon drar klassen iväg på en rundtur på alla i klassens idrottplatser. Kommer åkas skridskor i ishallen, friidrottas på h-vallen, spelas basket i sporthallen, spelas fotboll på jämtkraft arena och simmas på storsjöbadet. Tennisen fick däremot inte vara med, eftersom tennisen egentligen inte är en av sporterna på idrottprogrammet. Men lika glad är jag för dig.
Nu drar jag mig mot sängen, godnatt kära bloggläsare.
puss

ny start

Dagens kläder: jeans(första jeansen i min garderob sen i femman)- Primark London, skjorta-Primark London.
Har haft en fullspäckad dag, väldigt roligt. Första skoldagen var faktiskt riktigt bra. Alla kände typ någon i min klass, förutom jag som inte kände en enda person. Klassen bestod av en hel del hockeykillar från Stockholm, några idrottare från andra platser i Sverige och några från Östersund. Verkar vara en superbra klass! Kände mig dock mobbad för första gången i mitt liv, hehe.. Men efter några timmar med klassen hittade jag en hel del snälla personer som jag kunde hänga med.
Efter skolan drog jag mig ner mot staden för en fika med Trixie och Ingrid. Mysigt och roligt var det att få prata lite om allas nya klasser osv.
Sen blev det intervju med en av föreningarna här i Östersund. Imorgon väntar yttligare intervjuer. Får se hur det slutar..
Nu ska jag fixa med bilderna från London, så kanske dom kommer upp här i bloggen senare ikväll!
puss

Back in town

Det var underbart så länge det varade.. men nu är jag back in Östersund. Hade några fina dagar i London. Blev mycket shopping och vandrande. Hann även med att åka till Brighton en dag. Hur fint som helst var det där! Gick runt på den långa stenstranden längs havet och åkte karuseller ute på piren. U N D E R B A R T.
Resan avslutades med ett tårfyllt(från mammas sida) "hejdå" av min syster och hennes nya hemstad.
Kommer upp bilder från trippen imorgon! :)
Just nu ska jag lasta in alla nya kläder i min redan så fulla garderob. Sen ska jag förbereda mig mentalt för morgondagens skolstart.
puss

londonblondin drar till London

Tänkte börja med att säga att mötet i morse gick helt underbartstrålandeperfektüberbra. Eller ja, det gick bra. Nu är det bestämt att jag kommer gå NIU(idrottsinriktning)- samhälle, fast med ett eget tennisprogram. Det innebär, för er som undrar, att jag kommer gå en helt vanlig samhällslinje men får träna alla mornar förutom måndagar. Kunde inte bli bättre än så faktiskt.. :)
Idag hann jag även med att träffa lisa. Stekte lite med glass och vindruvor på torget, härligt värre.
Som ni kanske redan har listat ut på rubriken drar jag till skavsta ikväll, för att sen ta flyget imorgon på morgonen mot London. Min käre syster flyttar dit nu, så vi åker dit några dagar för att checka läget. Resväskorna är packade fulla av hennes flyttsaker, vilket betyder att jag kan fylla dom med en massa nya kläder på vägen hem!!!!
Men nu ska jag packa och duscha, eftersom jag inte gjort det än.. Åker om ungefärus två timmus.
Kommer hem lagomt till skolan börjar, så vi hörs då alla fina bloggläsare!
puss

Umeå bildbomb 2

Nu drar jag mig in mot mötet. Hoppas att det blir bra, annars har jag stigit upp tidigt i onödan..
puss

Umeå bildbomb

Här får ni några bilder från trippen till Umeå. Grabbarna spårade lite, som det kan gå. Vi hade iaf väldigt roligt. Kommer några fler bilder imorgon på morgonen bara för er.
Imorgon ställer jag klockan tidigt. Ska äntligen på möte om vilken klass jag kommer hamna i på gymnasiet. Som det låter just nu kommer det bli toppen!
Så nu tänkte jag dra mig mot sängen, godnatt mina fina bloggläsare.
puss

home sweet home

Hemma efter en lång helg i Umeå. Hann aldrig blogga innan jag åkte tyvärr, så förstår om ni var oroliga där ett tag... Hade iaf superkul med mycket tennis och skratt. Blev även 422 bilder rikare, så bjuder bara på en av dessa nu så dyker det förmodligen upp några utvalda favoriter imorgon!
Nu tänkte jag gå ner och äta körsbär och njuta av att jag har en veckas lov kvar. Hoppas ni som börjar skolan imorgon får en rolig dag, jag lider med er.
puss

kära bloggläsare!


Hej! Just nu befinner jag mig i Umeå tillsammans med några kompisar vid namn Hanna, Ellen, Alex, och J.Jansson. Idag har jag lirat några matcher och det gick faktiskt riktigt bra :) Nu ska vi hitta på något roligare än att sitta här.
Ha det så bra, håll ut, jag är snart back in buissnes!
puss

sari&lotti

Jag vet att du kommer få det så bra där nere i Stockholm. Lev livet, för det är du bra på. Jag kommer sakna dig så. Dock blir du inte av med mig så lätt. Vi ses snart igen.
Det här är bara början på början. Du är för bra, men sann. Jag älskar dig.

glass i lass på en terrass

Var sjukt kul att få träffa Hannapanna idag. Som jag saknat den tokern.
Blev middag på Atena ikväll. Blev spyfärdigt mätt, dock fick jag i mig en glass som vanligt.
Blev också en fin tröja rikare, sådär fem min innan middagen, perfaaa!
Nu ska jag snart dra mig mot sängen, imponerande tidigt. Imorgon tar jag farväl av världens bästa vän. Livet suger ibland..
puss

ännu en födelsedag

Idag fyller min kära mamma år. Blir till att fira henne idag.
Blir också lite tennis idag, och får äntligen träffa min finaste Hanna som har varit borta HELA sommarlovet.
Var egentligen tänkt att jag skulle göra en till sak idag, men det blev tyvärr precis inställt.. Ny tid för det är dock inbokat nästa vecka förhoppningsvis, så ni får veta då vad jag skulle göra.
Nu ska jag dra mig bort från datan, ha det gött.
puss

drar en låt på replay, whaaaaat a life

Idag drog jag och lotta hem till Alex för att träna på några låtar. Varför får ni veta inom kort, i promise.
Har inte så mycket mer att säga. Ha en bra kväll sköningarböningar.
puss

tjejmiddag


Började dagen med en tur på stan. Fick med mig en hel del nödvändiga saker hem.
Till kvällen begav jag mig hem till Sunna för en mysig middag med henne, Lotta och Anna. Hann också träffa några härliga grabbar. Fin dag helt klart.
puss

eta middeg

ny ring från min broder. snäll broder.
Idag följde jag med la familia på en shoppingrunda. Träffade på en person som håller i idrottprogrammen på gymnasiet. Efter en pratstund så verkar det nu som om jag kommer gå en annan linje i höst. Vad får ni veta när jag vet.. Fick däremot inte med mig något hem från shoppingturen. Mina pengar ska sparas, till vad får ni veta nån annan dag. :)
Nu ska jag snart äta mat, ha en god kväll.
puss

räddaren i nöden.

Kärlek. Musik och en sofis mode, kan inte bli bättre just nu.

vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm


16 år av lycka

16 år, ja jag är en plutt. Känns dock inte helt fel att ha hela livet framför sig.
puss

harry potter

Hade en fin dag hemma hos lott. Mycket skratt som vanligt.
Åkte iväg med la familia på bio sen. Blev såklart sista Harry Potter filmen. Åhh, ägde sönder helt klart. Ni måste se den! :D
Nu ska jag fixa med tårta för imorgon.
puss

jag är inte lång, inte alls faktiskt

Drar mig hem till Lotta. Ha en bra dag!
puss

YRAN 2011 2-KÄRLEK


YRAN 2011-KÄRLEK

Bilder från storsjöyran 2011! Kvaliten är inte den bästa eftersom jag hade min gamla kamera och det gick inte att ta upp kameran överallt pga allt folk, men hyfsat bra bilder fick jag iaf. Höjdpunkterna under det här året var helt klart The ark, Adrian Lux, Rebecca&Fiona, Slagsmålsklubben, The sounds, Veronica Maggio(trotts att man blev ihjälklämd) och Timbuktu.
Hade en grym yra med underbara personer! Längtar redan till nästa.. fniss. Kommer upp några fler bilder lite senare, ha det bra så länge.
puss

fuckeeeer

Idag har jag chillat med en bok i min säng. Vädret ute har beståt av spöregn och åska, alltså inget vidare.. Försöker bli frisk så att jag kan börja träna igen!
Har fått över alla bilder från yran på datan nu också, så ni kan räkna med en bildbomb om nån timme sådär! :D
puss

16 hela år, i förskott

Blev inget bloggande igår, hade fullt upp.
Åkte in till stan för att fixa lite saker inför ett harry potter-marathon jag och tjejerna skulle ha. Slutade med att jag på vägen ut ur "hemmakväll" fick till min stora fövåning en säck över mig. Vandrade runt i stan ensam med säcken över mig. Folk skratta, barn grina och saker som "kolla en vandrande säck!!" fick jag höra ganska ofta.
Såklart blev jag utsatt för det här eftersom jag på onsadag fyller 16 hela år, men nästan ingen är hemma på min bitrhday så vi vart tvungna att fira den nu.
Slutade iaf lyckligt med kladdkaka och presenter(inte helt ovanliga sånna när det gäller oss) i badhusparken.
Tog oss till slut hem med alla harry potter filmerna och mat. Efter cirka 17 timmars film-kollande och tre timmars sömn kom jag hem. Tack mina fina vänner för ett antal härliga timmar!
puss

jag letar fram fina minnen för att göra dagen gladare

Lottas bilder från körresan till stockholm. haha så många minnen därifrån. saknar så sjukt mycket.
Idag har jag spenderat dagen i soffan. Har kollat på ungefär alla program som går att kolla på, har även kommit en del tårar till några få program. Min förkylning verkar vara en jobbig jävel som vägrar släppa taget, så nu ska jag dra mig ner till soffan för att vila lite till.
puss

vill ni smaka en kaka?

Dom fina rosa har såklart jag gjort, medan min käre syster han gjort dom som liknar skit. :) Ville bara nämna det så att ni inte tror att jag gör fula materpieces. Sov gott nu alla läsare, och dröm om mina cupckaes.
puss

söt vera&lott

Trottsade min fina förskylning och tog mig hem till lotta. Tog oss ner till allmännbryggan och mumsade i oss lite gott och pratade. Fick även med oss söt hunden. Mysigt.
Nu har det bakats cupcakes! Bilder kommer inom kort på mina masterpieces..
puss

Let the rain wash away all the pain of yesterday

Vaknade imorse med en något förrvärad förskylning. Blir till att knarka alvedon i blåfärgade glas och läsa fortsättningen på elsas mode, elsas värld idag. Livet går bra.
puss

puss

Alla dagar är inte bra dagar. Jag är så glad att jag har dig vid min sida alla dagar. Du är bra och jag älskar dig.

life´s a bitch

Hade en toppenkväll igår med lotta och ett gäng härliga grabbar!
Idag skulle jag egentligen jobba, men av en massa anledningar blev det inte så. Istället tog jag och lotta en sväng på stan + en god lunch.
Nu ska jag fixa lite här hemma,
puss

fint väder

Har legat vaken ungefär hela natten pga av en förskylning. Yes, förstod nästan att jag skulle bli sjuk. Allting kan bara bli bättre, eller hur?
Tar mig iaf in mot stan för nån timmes jobb. Trottsar förskylningen. Och hoppar att ligga ute och sola i det fina vädret. Ångrar mig nästan..
puss

We're breaking things we can't repair

Drog mig iväg för en fika vid hara brygga idag. Det var trevligt. När jag kom hem ägnade jag min dag åt att prata i telefon med en lika "happy-go-lucky" tjej som mig. Var ett ganska roande samtal. En sallad fick mätta min hungriga mage idag. Nu blir det film. Förlåt för en väldigt "intressant" blogg just nu. Dock kan det bara bli bättre. Imorgon ska jag ta tag i att hitta min gammla kamera sladd så ni kan få några härliga yranbilder.
Så länge får ni nöja er såhär,
puss

sover

Ibland blir allt väldigt komplicerat. Går och lägger mig och hoppas på att imorgon blir en bättre dag.
puss

RSS 2.0