.

Jag har drabbats av extrem ångest över allt som ska göras den här veckan. Fick helt plötsligt en hel livstids skolarbete att klara av till på fredag. Är för trött för att kunna koncentrera mig och så less att jag inte ens orkar öppna böckerna. Seriöst, vilken skit vecka. Imorgon ska jag vara på tennishallen halv åtta. Helst vill bara slippa den här veckan. Behöver ett sommarlov för tillfället.

The Majority Says

Haft en härlig helg. Har hunnit fika med mina fina tjejer, gymmat, ätit gott, utbildat mig i retorik, blivit ledamot, ätit tacorulle med ingrid tills jag mått illa, spelat tennis och åkt skoter med några härliga grabbar. Nu väntar bara pricken över i:et - en fet hög med en massa plugg.
Så därför tänkte jag dra mig in i skolans värld nu och lyssna på den här låten ovan några hundra gånger till. Blev kär i musiken på viasat reklamen. Hittade låten. Upptäckte en bunt med såååå många bra låtar. Vilket härligt band.

wild one

Jag gillar facebook. Jäkla kvinnodiskriminering..

jag älskar ljudet av någon som är lycklig

Idag har jag tränat, suttit i lyan och skrattat lite för högt, pluggat och tränat. Tänkte inte säga så mycket mer, utan låter er kika på dom sista bilderna från semestern som jag lägger upp i bloggggen. Nu ska jag sova.

time to smile

Lite mer bilder från semestern. Ploppar upp några till imorgon med.
Skön dag. Höll på att dö under en ûber jobbig morgonträning, vilket resulterade i skakande ben resten av dagen. MEN som jag skrattat idag. Kan berott på att jag var så trött, men isåfall gillar jag att vara trött. Tog mig en timmes powernap efter middagen för att kunna hålla ögonen öppna resten av kvällen. Sen smällde jag i mig glass. Jag älskar vardagar. Tro det eller ej.

never say never

Se
Njut
Inte vårat fel att vi är så bra.

usel bloggning

Haha opsi. Jag är så usel på att blogga för tillfället.. Ber om ursäkt tusen gånger om och kan även meddela att resten av Gran Canaria bilderna kommer upp imorgon. För er som undrade.
Nu drar jag mig mot sängen. Tennishallen 07.30 imorgon. Kill me

smygkik

Har sutit i x antal timmar med bilder från Gran Canaria. Efter att ha rensat bort ungefär hälften har jag nu bara drygt 800 bilder kvar att rensa bland. Blir ganska jobbigt efter ett tag har jag upptäckt. I alla fall så är det många som ville se bilder, men hinner tyvärr inte fixa det nu idag(börjar bli lite sent enligt klockan). Snäll som jag är ibland slängde jag ihop nån bild bara för att ni ska få vila ögonen på något medan ni väntar på resten.
Förövrigt har jag haft en bra dag. Hoppade över min enda sovmorgon för att gå till gymmet med Elin. Kändes nödvändigt efter det här jullovet. Drog mig sen mot skolan, åt kinalunch med några underbara girls och sen blev det mer träning.
Nu måste jag sova, för imorgon väntar morgonträning. Hallelujah att skolan har börjat.

back home

Nu mina trogna läsare är jag hemma och back in business. Kom hem till ett kallt hus och ett kallt östersund halv fem i natt. Sov nån timme och drog mig sen mot skolan. Som jag saknat mina kära vänner! Någon timme senare fick jag äntligen helg(hehe). Inte helt fel med lite extra vila efter en varm, härlig och efterlängtad semester i gran canaria. Levde livet och åt EN MASSA. Mer än så har jag inte att säga för tillfället. Bilder kommer. Hoppas alla haft ett bra lov, OCH GOTT NYTT ÅR!

RSS 2.0