så trött


snälla låt det bli sommar och brunbrända ben. behöver det nu.

räddningen

Idag är en bra dag. Prickade av både ett tandläkarbesök och en skoldag innan jag begav mig upp till gymmet för ett efterlängtat zumba-pass med Charlie och Linn. Åkte sen hem och gjorde middag åt mig och min bror, för att sen dammsuga hela huset. Avslutade med att städa mitt kaosartade rum också. Känner mig en aning effektiv. Nu ska jag mysa ner mig i soffan tillsammans med dessa tidningar som damp ner i brevlådan åt mig. (Taaack Emma) Ha det gott mina vänner! 

passing out

Förlåt för dålig bloggning mina vänner, men mitt liv är kanske inte på topp för tillfället. Är bara allmänt omotiverad/irriterad och längtar till lov. Precis som alla andra antar jag? 
Helgen gick åt till att sova, jobba, äta middag med fyra mysisar och träna. Skolveckan har nu precis börjat, och jag har redan tröttnat. Idag stod inlämning och spanskaprov på schemat. Släpade mig sen till jobbet för att sen avslutade dagen med egen träning. Nu ska jag pluggggaa. så. nice. dör. vad. kul. 

underbara onsdag


Så fin onsdag. Började dagen med ett hårt gympass tillsammans med marcus. Drog sen iväg till skolan där jag checkade av ett matteprov som jag gruvat mig över länge nu. Efter skolan tog jag mig vidare till kören, vilket var skönt en onsdag som denna. Kvällen spenderade jag tillsammans med lisa, Ingrid och trixie. Lisa bjöd på mat och morotskaka, vilket resulterade i en kväll med mycket prat, skratt och sällskapsspel!

punkt


Kom precis hem efter världens längsta och drygaste dag. Hade ingen lust med någonting idag, så ja allt sög.
Nu ska jag äta middag och sen begrava mig själv i matteplugg. Tur att det är fettisdag och att en semla väntar på mig i kylskåpet. kvällens räddning!

tisdagigår var en bra dag. Slutade skolan medan det fortfarande var ljust ute. Åkte hem och åt innan jag åkte för att pyssla, mysa och kolla film med några härliga tjejer. Avslutade kvällen i min säng tillsammans med en kopp te och en Sofis mode. Så fint.
Nu sitter jag på skolan och pluggar lite innan jag börjar. Feel so smart

världens bästa


helgen har för det mesta spenderats med två av mina favorit tjejer. fredagen bjöd på mys hemma hos trixie. I lördags tog jag på mig skidorna för att åka i finvädret. Var helt galet skönt att få se solen. Mot kvällen begav jag mig mot Ingrid för middag, bastumys och sleepover. Fina helg.

show me something

Tycker att det mesta är väldigt jobbigt för tillfället. Är ständigt trött, trots att jag sover. Är grymt skolless, trots att jag knappt går i skolan. Har inga kläder att sätta på mig på morgonen, trots att garderoben är full. Och jag är så less på vinter och snö, trots att jag precis var utomlands. 
Det är tur att det finns några ljusglimtar i vardagen, tots allt. Som när busschauffören skruvar upp radion på högsta volym och sjunger med till Darins "Astrologen" så att hela bussen diggar med. Eller när jag får skratta och sjunga tillsammans med kören på onsdagskvällen. Då mår man. 

Gran Canaria 2013

Spenderade en vecka på Gran Canaria efter nyår! Var inte helt fyskam om jag säger så. Badade, solade, shoppade, åt i massor och bara var. Hade dock kunnat stanna några veckor till.

just walking
RSS 2.0